17 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO turistă este de negăsit după ce a căzut într-o groapă căscată pe o stradă din capitala Malaeziei

O turistă este de negăsit după ce a căzut într-o groapă căscată pe o stradă din capitala Malaeziei

O turistă din India, de 48 de ani, este de negăsit după ce a căzut într-o groapă uriașă căscată pe o stradă din capitala Malaeziei. Autoritățile o caută de o săpămână, fără rezultat.

Femeia a căzut în craterul uriaș în timp ce mergea spre un templu local din cartierul Masid India din Kuala Lumpur, unde venise în vacanță cu soțul și prietenii ei.

Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum turista merge pe trotuar și brusc dispare după ce pământul se surpă sub picioarele ei.

Salvatorii o caută de șapte zile folosind jeturi de apă, excavatoare, câini de urmă, camere video de la distanță și radare cu penetrare în sol. Au fost găsiți doar pantofii ei până acum. S-a pus accentul pe spălarea unor porțiuni ale sistemului de canalizare și pe utilizarea camerelor video la distanță pentru a accesa zonele greu accesibile.

Echipele de salvare spun că eforturile de căutare au fost îngreunate și de curenții subterani puternici, de solul instabil și de o a doua dolină nou formată în apropiere.

„Apa uzată este, de asemenea, foarte aspră, iar curentul are o viteză minimă de curgere de un metru pe secundă. Teoretic, ar fi putut călători până la 86,4 km în 24 de ore”, a precizat Datuk G Parameswaran, președintele Asociației pentru Siguranța Calității Apelor din Malaezia.

Turista se afla în vacanță de aproximativ două luni și urma să se întoarcă acasă în India ziua următoare.

Citește și: O gimnastă cehă a murit din cauza unui selfie pe care a vrut să și-l facă pe un munte în Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS