11.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie din Grecia a provocat „intenționat” incendii pentru a flirta cu pompierii

O femeie din Grecia a provocat „intenționat” incendii pentru a flirta cu pompierii

O femeie din Tripoli, Grecia, a provocat „intenționat” incendii de vegetație în speranța de a flirta cu pompierii.

Recenta postare pe Instagram a contului Memezar a dezvăluit că pe 24 și 25 august, femeia a aprins două incendii separate pe terenuri agricole din satul Kerasitsa, potrivit Yahoo News.

A comis infracțiunea deoarece „îi plăcea să privească pompierii și să flirteze cu ei”

O declarație ulterioară a susținut că ea a comis infracțiunea deoarece „îi plăcea să privească pompierii și să flirteze cu ei”, a raportat UNILAD. Autoritățile au confirmat de atunci că femeia riscă să fie închisă, dar și o amendă consistentă, potrivit stirileprotv.ro.

Ulterior, Memezar a dezvăluit că departamentul de pompieri a confirmat arestarea femeii în vârstă de 44 de ani, deoarece aceasta a provocat cele două incendii în Grecia. Ea ar fi comis infracțiunile în speranța de a-i vedea pe pompieri în acțiune și de a flirta cu ei.

Prezența sa la locul incidentelor a declanșat suspiciun

Prezența sa la locul incidentelor a declanșat suspiciuni, care au dus la arestarea sa finală. Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Tripoli nu au dezvăluit numele făptuitoarei, dar au confirmat că au arestat-o pe 26 august.

În postare se afirmă că femeia a primit o „pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare” pentru provocarea incendiilor din Grecia. În plus, instanța locală a amendat-o cu 1.000 euro.

Din fericire, incendiile au afectat doar parcele mici de teren, provocând doar pagube minime. Departamentul de pompieri a stăpânit rapid flăcările și le-a împiedicat să se extindă. Incidentul îngrijorător a avut loc în timp ce țara se confruntă deja cu incendii de vegetație îngrozitoare în 2024.

Acest caz particular din Grecia a ajuns la știri din cauza motivului ciudat pentru care femeia a provocat incendiile.

Citeşte şi: Incendiu de vegetație uscată în fondul forestier din Băile Olănești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS