17.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTaylor Swift a câştigat 7 trofee la gala MTV VMA 2024

Taylor Swift a câştigat 7 trofee la gala MTV VMA 2024

La gala MTV Video Music Awards (VMA) 2024, Taylor Swift a câştigat şapte distincţii, miercuri seara, totalizând 30 de astfel de statuete obţinute de-a lungul carierei şi egalând-o pe Beyonce în topul artiştilor cu cele mai multe trofee din istoria acestor premii, relatează DPA/PA Media.

Interpreta hitului „Cruel Summer” a câştigat premiul-vedetă al serii, pentru cel mai bun videoclip al anului – „Fortnight”, cu Post Malone -, dar şi pentru artistul anului, cel mai bun artist pop şi cea mai bună colaborare. Totodată, artista a fost recompensată pentru „melodia verii” – „Fortnight”, cea mai bună editare video şi cea mai bună regie video, pentru aceeaşi piesă.

Swift i-a mulţumit partenerului său de viaţă

La înmânarea trofeului pentru videoclipul anului, Swift i-a mulţumit partenerului său de viaţă, jucătorul NFL Travis Kelce, pentru susţinere. „Tot ceea ce atinge acest bărbat se transformă în fericire, amuzament şi magie”, a declarat ea în cadrul evenimentului anual, desfăşurat la UBS Arena de pe Long Island, New York.

De asemenea, Swift şi-a încurajat fanii care au peste 18 ani să voteze la viitoarele alegeri prezidenţiale din SUA, evitând însă să menţioneze direct că o susţine pe vicepreşedinta Kamala Harris.

Cântăreaţa Sabrina Carpenter a obţinut premiul pentru cântecul anului

Cântăreaţa Sabrina Carpenter a obţinut premiul pentru cântecul anului cu melodia sa „Espresso”, în timp ce interpreta „Good Luck, Babe”, Chappell Roan, a fost desemnată cel mai bun artist nou, iar Lisa (Blackpink) a câştigat trofeul pentru cel mai bun artist K-pop.

Katy Perry a primit premiul Video Vanguard pentru întreaga carieră. Printre artiştii recompensaţi anterior cu acest trofeu se numără Shakira, Beyonce, Madonna şi Jennifer Lopez.

Perry a interpretat un potpuriu din cele mai cunoscute melodii ale sale, inclusiv „Roar”, „Teenage Dream” şi „Firework”. Carpenter, Roan, Lisa şi LL Cool J s-au numărat, de asemenea, printre artiştii care au susţinut recitaluri în cadrul galei din acest an.

Citeşte şi: „Salut, scuze că te deranjez, caut un iubit pentru sora mea“, un nou tip de fraudă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS