17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn copil a căzut de pe un vas de croazieră

Un copil a căzut de pe un vas de croazieră

Un băiat, de 12 ani, care se afla la bordul unei nave de croazieră, a murit după ce a căzut de la unul din balcoanele vasului de pe puntea numărul 8. Vasul se afla la finalul unei croaziere de o săptămână şi se îndrepta spre Texas.

Tragedia a avut loc pe 7 septembrie, la bordul navei de croazieră Harmony of the Seas de la Royal Caribbean. Copilul călătorea împreună cu familia. El a căzut de la balcon, când a încercat să intre în cabină prin hublou pentru că uitase cheia. 

Din cauza rănilor suferite, copilul a murit înainte ca nava de croazieră să ajungă la destinaţie, la Galveston, în Texas.

Tragedia vine după ce un băiat de 16 ani a căzut și el de pe aceeaşi navă, în 2019. Conform mai multor surse, adolescentul a căzut în timp ce încerca să intre în cabina sa de pe balcon. Biroul de Medicină Legală din Broward a confirmat pentru revista PEOPLE că băiatul se afla la etajul opt al navei.

Harmony of the Seas a fost cea mai mare navă de croazieră din lume la lansarea sa, în 2016. Nava are 16 punți pentru oaspeți, 2.747 de cabine și poate transporta peste 5.000 de oaspeți.

Citeşte şi: Adolescenții care au bătut un elev olimpic, reținuți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS