17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care vroia să se arunce de pe un pod

(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care vroia să se arunce de pe un pod

-

Legendarul artist Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat o femeie care intenţiona să se arunce de pe un pod din Nashville, Tennessee, marți seară.

Departamentul Poliției Metropolitane din Nashville a distribuit o înregistrare video cu solistul Bon Jovi și echipa sa. Aceştia se se aflau pe podul pietonal John Seigenthaler, peste râul Cumberland, când o femeie s-a agăţat de exteriorul balustradei, ca şi cum ar fi vrut să se sinucidă.

Bon Jovi se afla în Nashville pentru a filma un videoclip pe pod, potrivit unor imagini postate pe rețelele sociale.

Bon Jovi, plin de tact şi empatie

Poliţia a publicat o înregistrarea video a întâmplării, făcută de o cameră de luat vederi de pod. O femeie tânără îmbrăcată în albastru poate fi văzută ținându-se de balustradă, în exteriorul podului. Câteva persoane trec pe lângă ea, dar nu se opresc, unii chiar grăbesc pasul. Puțin mai departe, echipa lui Bon Jovi pare să instaleze în linişte echipamentul de filmare. Artistul se apropie de tânără împreună cu o femeie, în timp ce restul echipei rămâne la distanţă. Alţi trecători se opresc şi ei, înţelegând că e o situaţie sensibilă.

Cântărețul şi femeia intră în vorbă cu tânăra şi se apropie încet de ea, ca să nu o sperie sau să se simtă presată. Femeia o apucă uşor pe tânără de un braţ şi o mângâie pe spate, ca să o linişteasca. Apoi, după ce vorbesc cam un minut, cu ajutorul lui Bon Jovi, o ajută să treacă peste balustradă, înapoi pe pod. Femeia se îndepărtează puţin, iar Bon Jovi o îmbrăţişează pe tânără şi continuă să vorbească cu ea. Apoi pleacă împreună de pe pod, urmaţi de membrii echipei de filmare.

„Este nevoie de noi toți să ne ajutăm reciproc să fim în siguranță”, a spus un reprezentant al poliției, citat de BBC.

Poliția din Nashville a scris pe rețelele de socializare: „Felicitări pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au salvat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler”.

Citeşte şi: Un copil a căzut de pe un vas de croazieră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ultimul lot al drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis,...

ȘTIRI GdS