26.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKylie Minogue a anunțat cel mai mare turneu al ei din ultimul deceniu şi un nou album

Kylie Minogue a anunțat cel mai mare turneu al ei din ultimul deceniu şi un nou album

-

Kylie Minogue a anunţat că va susţine în 2025 cel mai mare turneu al său din ultimul deceniu şi că va lansa în luna octombrie a acestui an un nou album de studio, o continuare a materialului ei discografic „Tension” din 2023, informează vineri BBC și Agerpres.

Noul album, intitulat „Tension II”, va conţine 13 cântece şi va fi lansat pe 18 octombrie. Turneul global de promovare a noului disc va debuta în ţara natală a vedetei pop, Australia, în februarie 2025, urmând să continue apoi în Asia şi Regatul Unit.

Într-un comunicat de presă, cântăreaţa australiană s-a declarat „extrem de încântată” de faptul că va „celebra era ‘Tension’ şi multe alte lucruri” alături de fani.

„Vom avea parte de mult ‘Padam’-ing”, a adăugat ea, făcând referire la cântecul său „Padam Padam”, devenit viral pe reţelele de socializare în 2023 şi care a fost recompensat cu un premiu Grammy.

Douăzeci de concerte au fost anunţate deocamdată de artista australiană

Douăzeci de concerte au fost anunţate deocamdată de artista australiană în cadrul viitorului ei turneu mondial, însă noi date vor fi confirmate în viitorul apropiat.

Kylie Minogue, în vârstă de 56 de ani, beneficiază în această perioadă de o adevărată renaştere a carierei sale, odată cu succesele obţinute de albumul „Tension” şi cântecul „Padam Padam”.

Vedeta australiană a câştigat cel de-al doilea premiu Grammy din cariera sa

În februarie, vedeta australiană a câştigat cel de-al doilea premiu Grammy din cariera sa – la 20 de ani după primul -, iar în luna martie a fost recompensată cu trofeul Global Icon la gala Brit Awards.

După ce a interpretat personajul Charlene în serialul TV „Neighbours” în 1986, Kylie Minogue s-a orientat spre industria muzicală şi a lansat zeci de piese de mare succes, câştigând totodată numeroase premii şi distincţii.

Vedeta australiană a cântat şi la Jocurile Olimpice de la Sydney, a fost recompensată cu Ordinul Imperiului Britanic (OBE) şi a jucat în mai multe filme.

Citeşte şi: Un polițist, prins beat la volan după ce a provocat un accident rutier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Două persoane, reținute pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au...

ȘTIRI GdS