14.5 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în Franța

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în Franța

Un avion mic s-a prăbușit luni în zidul unei case din La Bretonnière-la-Claye, Franța. Avionul, care decolase din Luçon, ar fi suferit o defecțiune tehnică. Pilotul și soția sa și-au pierdut viața.

Accidentul a avut loc luni dimineața, la ora 8.29, în orașul Bretonnière-la-Claye din Vendée.

Avionul turistic a decolat de pe aerodromul Luçon-Chasnais. Aparatul a suferit se pare o problemă tehnică și a căzut pe peretele unei case dintr-un complex de locuințe care se învecinează cu D60 care traversează orașul. Cele două persoane aflate la bord, un cuplu francez care locuia în Atlantic Air Park, o zonă rezidențială din apropierea aerodromului Chasnais, situat la mică distanță de locul prăbușirii, au murit.

Pompierii au reușit să țină sub control incendiul provocat de explodarea aeronavei, care s-a rupt ca urmare a forței impactului și s-a dezintegrat.

Două persoane au fost relocate de primărie. Accesul în zona în care s-a prăbușit avionuș este interzisă până marți seara, 8 octombrie.

A fost înființată o unitate de sprijin medico-psihologic pentru sprijinirea rezidenților. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit, la acel moment mulți localnici aflându-se la locul lor de muncă.

Citeşte şi: O tânără a fost găsită spânzurată în casă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS