19 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Locuitorii și turiștii din Las Vegas, martori la implozia Tropicana

(VIDEO) Locuitorii și turiștii din Las Vegas, martori la implozia Tropicana

-

Hotelul Tropicana – o clădire-simbol a orașului Las Vegas – a dispărut în doar câteva secunde în urma unor implozii controlate.

Peste cinci sute de drone și un spectacol de artificii au anunțat momentul. Cele două turnuri – ridicate acum aproape șapte decenii – s-au transformat într-un morman de resturi în câteva secunde.

Specialiștii au folosit aproximativ o tonă de explozibil pentru a pune la pământ hotelul în care se afla și un cazinou cândva foarte popular. Acolo urmează să fie construit un stadion de baseball. Primele meciuri ar trebui să aibă loc peste patru ani.

FOX5 a auzit de la o mulțime de spectatori că vor să fie cât mai aproape posibil pentru a înțelege totul. A existat un sentiment de entuziasm din partea tuturor. O femeie care nu a dorit să iasă în fața camerei a spus că orașul nu mai are nevoie de stadioane.

Spectatori emoționați

Vorbind despre locații, Tropicana este un loc special pentru Bill Kaperak din Seattle. „La începutul lunii februarie, eu și soția mea ne-am căsătorit și am rămas aici. A fost luna de miere neoficială”, a spus Kaperak. „Câte lacrimi. au fost vărsate.

De la o emoție la alta, este o nostalgie pură pentru Lee Hawkins, care a făcut călătoria spre Las Vegas din afara Londrei pentru a vedea totul.

„Unul dintre motivele pentru care am venit de data aceasta a fost să văd implozia Tropicana. Aceasta este a șasea mea călătorie la Vegas și este un hotel emblematic”, a spus Hawkins. „Am fost aici în mai când l-au închis și au început să-l dezafecteze. Așa că am urmărit totulpână la sfârșit”.

Citește și: Trei femei, între care două foste angajate la Teatrul Bulandra, reţinute pentru delapidare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nelu Tătaru, schimbat de la șefia PNL Vaslui. A...

Nelu Tătaru a fost schimbat de la șefia PNL...

ȘTIRI GdS