16.2 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn marinar a supraviețuit agățat de o ladă frigorifică în timp ce uraganul Milton a lovit Florida

Un marinar a supraviețuit agățat de o ladă frigorifică în timp ce uraganul Milton a lovit Florida

Un marinar care plutea în derivă pe o ladă frigorifică în Golful Mexic a fost salvat de Garda de Coastă cu ajutorul unui elicopter. Bărbatul se afla pe o barcă în noaptea în care uraganul Milton a lovit Florida și nu a mai reușit să ajungă la țărm. 

Marinarul se afla la bordul unei nave de pescuit care s-a blocat miercuri în largul Madeira Beach, Florida, cu câteva ore înainte ca uraganul să lovească, a declarat ofițerul de presă al pazei de coastă Nicole Groll. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a putut să ceară ajutor printr-o stație radio, către paza de coastă Sankt Petersburg, dar a pierdut legătura în jurul orei 18.45, potrivit The Guardian.

Marinarul a supraviețuit agățat de o ladă frigorifică

Salvatorii l-au găsit pe bărbat la aproximativ 48 km în largul Longboat Key, Florida, agățat de o ladă frigorifică deschisă.

„Acest om a supraviețuit într-un scenariu de coșmar chiar și pentru cel mai experimentat marinar”, a spus un oficial al pazei de coastă.

Marinarul a fost dus la spitalul general din Tampa pentru îngrijiri medicale, a spus paza de coastă. Agenția a estimat că acesta a supraviețuit vânturilor de 121-145 km/h și valurilor de 7,6 metri înălțime în timpul nopții petrecute pe apă, agățat de o ladă frigorifică transformată în plută. Soarta bărcii sale rămâne necunoscută.

Citeşte şi: O tânără a fost ucisă de concubinul ei după o ceartă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS