12.2 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎncă un oligarh rus a avut o moarte suspectă, căzând de la etajul 10

Încă un oligarh rus a avut o moarte suspectă, căzând de la etajul 10

Încă o moarte suspectă în înalta societate din Rusia, după ce un fost director executiv al unui gigant petrolier a fost găsit mort. Conform datelor preliminare, oligarhul rus a căzut de la fereastra apartamentului său de la etajul 10. Apropiaţii contrazic versiunea autorităţilor.

Mikhail Rogachev, fostul vicepreședinte al PE Yukos, a murit la Moscova. Potrivit presei ruse, acesta ar fi lăsat un bilet și un mesaj text surorii sale, scrie antena3.ro.

Tot presa rusă precizează că oligarhul suferea de cancer în stadiu avansat şi s-a sinucis din cauza suferinţei fizice.

Înaintea de decesul său, Mikhail Rogachev i-ar fi trimis un mesaj SMS surorii sale și a rugat-o „să-i scrie soției sale, Yelena, deoarece se afla într-o stare proastă și nu gândea bine”.

Apropiaţii infirmă teoria sinuciderii din cauza cancerului

Apropiaţii oligarhului neagă informaţia presei că Rogachev suferea de „o formă severă de cancer”, susține canalului Telegram VCHK-OGPU.

De asemenea, rudele lui au insistat că nu au existat semne că Mikhail ar fi vrut să se sinucidă și că se afla într-o „dispoziție bună” cu puțin timp înainte de deces.

Corpul său a fost descoperit în curtea apartamentului său de la etajul 10 de către un angajat al SVR. El este șoferul personal al lui Serghei Vinokurov, fostul director adjunct al serviciului de informații străine.

Agentul a mai spus că își plimba câinele atunci când a găsit corpul neînsuflețit.

Când Mikhail Rogachev „a luat micul dejun cu rudele sale, era într-o dispoziție normală, iar apoi cadavrul său a fost găsit sub ferestrele casei sale”, a mai spus canalul de Telegram VCHK-OGPU.

Citeşte şi: Bărbat reţinut după ce şi-a răpit fost concubină, care avea ordin de protecţie împotriva lui

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS