24.4 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO bandă de hoţi din Marea Britanie a furat 22 de tone de brânza cheddar

O bandă de hoţi din Marea Britanie a furat 22 de tone de brânza cheddar

Celebrul bucătar britanic Jamie Oliver le cere iubitorilor de brânzeturi să ajute poliția să prindă o bandă de hoţi care au reuşit să păcălească o companie din Marea Britanie şi să fure 22 de tone de cheddar.

Într-un video postat pe pagina sa de Instagram, Oliver i-a rugat pe urmăritorii săi să anunţe dacă au informaţii despre încărcături de bânză ieftine şi a subliniat că brânza cheddar furată valorează 360.000 de euro.

Comerciantul de brânză Neal’s Yard Dairy a anunţat că a livrat peste 950 de ”roţi” de cheddar unui presupus fraudator, care s-a dat drept un angrosist care acţiona din partea unui mare vânzător cu amănuntul francez, după care şi-a dat seama că a fost înşelat. Neal’s Yard Dairy a plătit producătorii de brânză, astfel încât fabricile de lapte să nu suporte costurile. Acum încearcă să facă față dezastrului financiar.

Autorităţile recomandă comercianților din întreaga lume să fie atenţi la brânzeturile în format de 10 kg sau 24 kg, împachetate în pânză, care au etichetele îndepărtate.

Citeşte şi: O adolescentă de 13 ani şi-a înjunghiat mortal sora de şapte ani într-un imobil din Leipzig, în estul Germaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS