24.4 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn american a câştigat un milion de dolari cu un loz cumpărat cu o bancnotă găsită pe stradă

Un american a câştigat un milion de dolari cu un loz cumpărat cu o bancnotă găsită pe stradă

Jerry Hicks, un tâmplar din Banner Elk, un orășel din Carolina de Nord (SUA), a câştigat 1 milion de dolari cu un lot răzuibil pe care l-a cumpărat cu o bancnotă de 20 de dolari găsită pe stradă.

Hicks a găsit banii marți, 22 octombrie, în parcarea unui magazin Speedway de pe o autostradă de stat, North Carolina Highway 105, lângă orașul Boone. El i-a folosit pentru a cumpăra un card răzuibil Extreme Cash.  

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam și am hotărât să-l cumpăr pe acela”, a povestit tâmplarul râzând, uimit de norocul care a dat peste el.

Va folosi banii pentru a-şi ajuta copiii şi pentru a se pensiona

El şi-a revendicat premiul vineri, la sediul central al North Carolina Education Lottery. A ales să primească premiul sub forma unei sume forfetare de 600.000 de dolari, în loc de o rentă viageră pe o perioadă de 20 de ani. După plata impozitelor, Hicks a plecat acasă cu 429.007 dolari.

Hicks intenţionează să folosească banii pentru a-şi ajuta copiii şi pentru a se pensiona după 56 de ani de muncă.

Dar înainte de asta, a vrut să sărbătorească, mergând cu familia la un restaurant all you can eat. „Vom merge direct la Golden Corral şi vom mânca tot ce au”, a spus Hicks fericit.

Citește şi: Un adolescent a accidentat mortal un copilaş de doi ani, în curtea casei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS