17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoDacia lansează ediția specială Logan XX

Dacia lansează ediția specială Logan XX

Dacia lansează ediția specială Logan XX. Dacia Logan are deja 20 de ani de la lansarea sa pe piața din România, fiind la acel moment primul model dezvoltat integral de Renault, de la preluarea uzinelor Dacia.

Pentru a sărbători momentul, producătorul român de automobile a lansat o ediție specială, limitată, care poartă simbolurile naționale clasice: coloana infinitului și motive tradiționale. Românii vor putea cumpăra noul Logan XX, o serie limitată, care are echipamente complete, un detaliu unic, acoperiș negru, dar și o serie de simboluri amplasate pe mașină în diverse locuri, potrivit profit.ro.

Simbolul regăsit în aceste locuri reprezintă numărul 20 scris cu cifre romane

Simbolul regăsit în aceste locuri, sub forma unor abțibilduri sau etichete metalice, reprezintă numărul 20 scris cu cifre romane, care totodată sugerează Coloana Infinitului a lui Brâncuși.

Tema celor 20 de ani se regăsește și la interior, pe consola centrală și pe pragurile ușilor față, precum și sub forma unui element decorativ dispus pe spătarele scaunelor din față. Jantele, din aliaj, Randia, carcasele oglinzilor retrovizoare de culoare neagră și antena de tip coadă de rechin completează ansamblul elementelor specifice noii serii limitate.

Clienții vor avea posibilitatea de a opta între trei nuanțe de caroserie

Clienții vor avea posibilitatea de a opta între trei nuanțe de caroserie: Arctic White, Cedar Green și Schiste Grey. În plus, va fi disponibilă opțiunea unei caroserii vopsite bi-ton, cu plafonul de culoare neagră, o premieră în gama Dacia. Seria limitată Logan XX poate fi comandată începând de astăzi în rețeaua de agenți autorizați Dacia din întreaga țară. Cele două versiuni de motorizare disponibile sunt TCe 90 (la prețul de 16.000 Euro, TVA inclus) și Eco-G 100 (16.300 Euro, TVA inclus).

Primele livrări sunt așteptate pentru jumătatea lunii octombrie. Dacia Logan a fost produs în peste 1.280.000 de unități, din care aproape 585.000 au fost vândute în România iar 695.000 au fost vândute pe piețele externe. Prețul de lansare din 2004 a fost de 5.700 de dolari, un preț care a crescut cu circa 8.000 de euro de atunci, respectiv cu aproape 10.000 de euro, dacă ne raportăm la ediția specială lansată acum.

Citește şi: (VIDEO) Trump și Harris s-au ciocnit pe probleme cheie în dezbaterea prezidențială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS