6.8 C
Craiova
vineri, 22 noiembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPui cu ciuperci şi spanac

Pui cu ciuperci şi spanac

Ingrediente:

2 linguri de ulei, 1 ceapă medie, 200 g ciuperci, 750 g pulpe superioare de pui, 60 ml masala, 125 ml supă clară de pui, 1 lingură cimbru, 160 ml lapte bătut, 1 lingură zeamă de lămâie, 150 g spanac.

Mod de preparare:

Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se amestecă până începe să devină aurie. Se adaugă ciupercile feliate şi se gătesc până se înmoaie. Se ia ciupercile şi ceapa din tigaie şi se pun pe o farfurie.
Se adaugă cealaltă lingură de ulei şi se găteşte puiul tăiat fâşiuţe subţiri, în tranşe, amestecând continuu. Se scoate din tigaie. Se adaugă masala şi supa de pui, amestecând.
Se pun din nou ciupercile şi ceapa în tigaie, se pune şi puiul şi se lasă să fiarbă. Se dă focul mic şi se gătește până puiul este gata.
Se adaugă cimbrul, laptele bătut şi se lasă să dea un clocot. Se adaugă zeama de lămâie, sare şi piper şi se pune spanacul. Când spanacul s-a înmuiat, se opreşte focul şi se serveşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS