7 C
Craiova
vineri, 31 ianuarie, 2025

Pui Cacciatore

Ingrediente

1 kg pulpe pui
1 ceapă mare
1 ardei gras
2 morcovi
1 pahar vin alb
2 căței usturoi
1 conservă roșii cuburi
1 legătură pătrunjel
4-5 linguri ulei de măsline
cimbru
rozmarin
oregano
chili
sare
piper

Mod de preparare

Prăjim pulpele de pui în puțin ulei până se rumenesc ușor. Adăugăm morcovul, ardeiul, ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adăugăm vinul și lăsăm să fiarbă până se evaporă alcoolul. Punem roșiile cubulețe din conservă. Adăugăm condimentele și lăsăm să fiarbă la foc mic.

Lăsăm să fiarbă până începe să scadă și presăram pătrunjel verde tocat mărunt.

Citeşte şi: Frigărui a la grec

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS