21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Imaginea săptămânii: Brooke Shields nu își cere scuze pentru că a purtat Crocs pe covorul roșu

(VIDEO) Imaginea săptămânii: Brooke Shields nu își cere scuze pentru că a purtat Crocs pe covorul roșu

-

La premiile Tony, de duminică seara, de la New York, Brooke Shields a dat imaginea săptămânii mergând pe covorul roșu în crocs.

Într-o pereche de Crocs pentru a se potrivi cu rochia ei galbenă strălucitoare Monique Lhuillier, vedeta nu și-a cerut scuze pentru alegerea controversată a încălțămintei, ridicându-și jucăuș rochia pentru a le dezvălui reporterilor că schimbat tocurile cu saboți.
Shields a explicat în continuare că a fost operată la picior cu câteva zile înainte de eveniment. „Broadway mi-a dat aceste picioare rupte, iar acum le repar”, a declarat pentru CBS actrița, care a jucat în producții de teatru precum „Chicago”, „Cabaret” și „Grease”.

Fiind o fostă imagine a lui Calvin Klein, Shields nu a fost niciodată departe de cercul interior al modei și a devenit sinonim cu stilul „all-american”, atemporal. Cea mai recentă alegere vestimentară a ei se pare că este în concordanță cu ceea ce actrița a numit-o „era naibii”, potrivit revistei Glamour.

Shields, de 59 de ani, vorbește în mod regulat despre încrederea pe care și-a găsit-o pe măsură ce a îmbătrânit. „Sunt atât de încântată de această vârstă și eră a vieții pentru că sunt mai puțin complicată, mai puțin nesigură, mai puțin egomaniacă și mă concentrez pe asta”, a spus ea recent pentru Vogue.

Și alte vedete au purtat Crocs la evenimente marcante

De la debutul lor în 2004, Crocs și-au împărțit părerile – și au fost adesea luate în derâdere de către specialiști și experți în modă. Dar saboții, confecționați dintr-o rășină specială numită Croslite, sunt iubiți de cei care caută confort.
Cântărețul Justin Bieber a împerecheat un costum Balenciaga supradimensionat cu platformă Crocs la premiile Grammy 2022 (propria sa marcă de îmbrăcăminte Drew House a colaborat cu casa de discuri în trecut), în timp ce producătorul de discuri Questlove a purtat o pereche aurie strălucitoare la premiile Oscar 2021. Încă din 2015, actorul Alan Cumming a îmbrăcat Crocs la Emmy cu ansamblul său Vivienne Westwood, potrivit CNN.

Crocs, urcușuri și coborâșuri

Fondată în Boulder, Colorado de trei prieteni în 2002, Crocs au avut un succes imediat când au ieșit prima dată pe piață. Până în 2007, compania vindea 50 de milioane de perechi pe an. Dar criza financiară din 2008 și o piață saturată au făcut ca compania să treacă de la 200 de milioane de dolari în profit în 2007 la 200 de milioane de dolari în pierderi în anul următor.

Scriitoarea Francesca Sloane (centru) participă la premiera din Marea Britanie a filmului „Mr & Mrs Smith” – împreună cu vedetele Donald Glover și Maya Erskine – pe 17 ianuarie 2024, purtând o pereche de crocs împodobiți cu perle de la designerul de modă Simone Rocha, ca parte a filmului. o colaborare cu brandul
Scriitoarea Francesca Sloane (centru) participă la premiera din Marea Britanie a filmului „Mr & Mrs Smith” – împreună cu vedetele Donald Glover și Maya Erskine – pe 17 ianuarie 2024, purtând o pereche de crocs împodobiți cu perle de la designerul de modă Simone Rocha, ca parte a filmului. o colaborare cu brandul

În ultimii ani, compania a făcut echipă cu mărci și celebrități pentru a lansa ediții speciale. A existat o colaborare cu muzicianul portorican Bad Bunny în 2020, care s-a vândut la scurt timp după lansare, un crossover verde-lime cu „Shrek” de la Dreamwork în 2023. A avut un parteneriat de lungă durată cu Balenciaga, care a dat rezultate. Aceste eforturi ar putea da roade. Crocs a raportat un an record de câștiguri în 2023, veniturile totale ajungând la aproape 4 miliarde de dolari.

Vor deveni un pilon al covorului roșu? Probabil că nu, dar ținuta lui Shields a strâns mult sprijin din partea fanilor ei pe rețelele de socializare: „Ești un creator de tendințe și unul foarte cool!” a scris un comentator sub postarea pe Instagram a actriței în care își arată Crocs. „Suntem total obsedați”, a spus altul.

Purtate cu atâta încredere, mai multe celebrități feminine ar putea urma exemplul?

Citește și: Alaiul Călușului Oltenesc în Duminica Rusaliilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS