30.1 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNaomi Campbell, omagiată printr-o expoziţie la V&A Museum din Londra

Naomi Campbell, omagiată printr-o expoziţie la V&A Museum din Londra

Prima expoziție de acest gen care explorează cariera extraordinară a modelului Naomi Campbell se va deschide pe 22 iunie la V&A Museum din Londra. Prin munca unor designeri și fotografi de top la nivel mondial, se sărbătoresc colaborările modelului, activismul și impactul cultural de anvergură, potrivit www.vam.ac.uk.

Expoziţia „Naomi: In Fashion” prezintă cariera unuia dintre cele mai recognoscibile chipuri din industria modei prin intermediul unor ţinute emblematice prezentate de-a lungul anilor pe podiumurile de defilare, precum şi prin intermediul influenţei şi activismului top-modelului britanic.

Această expoziţie, care se va deschide sâmbătă pentru public, include rochii spectaculoase, pantofi cu tocuri impunătoare, precum şi fotografii şi coperte ale unor reviste cu Naomi Campbell. Curatorul evenimentului este un fost editor-şef al revistei British Vogue, Edward Enninful.

„Au existat multe expoziţii dedicate unor designeri de modă şi unor fotografi de modă, dar modelele sunt adeseori lăsate în afara poveştii”, a declarat miercuri Sonnet Stanfill, curator-şef pentru modă la V & A Museum din Londra.

„Iar cariera remarcabilă de 40 de ani a lui Naomi Campbell dovedeşte cu adevărat… că ea este un exemplu în acest domeniu, nu doar pentru că lucrează cu cei mai buni designeri şi fotografi, cu cele mai bune reviste din industrie, ci şi pentru faptul că ea se foloseşte de renumele ei pentru a aduce în luminile reflectoarelor carierele ale unor personalităţi creative emergente”, a adăugat el.

Citeşte şi: (VIDEO) Pharrell Williams începe Săptămâna Modei de la Paris cu show-ul Louis Vuitton de la UNESCO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS