26.2 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFără corturi la concertul lui Taylor Swift din Amsterdam

Fără corturi la concertul lui Taylor Swift din Amsterdam

Fanii lui Taylor Swift au fost avertizați să nu campeze peste noapte pentru a-și asigura cele mai bune locuri atunci când senzația pop americană va ajunge la Amsterdam pentru turneul Eras.
Swift susține trei spectacole sold-out în capitala Olandei pe 4, 5 și 6 iulie – o parte a turneului ei mondial care a doborât recordurile pentru cele mai mari încasări de până acum.

„Nu aveți voie să campaţi sau să petreceți noaptea în spațiul public din jurul Johan Cruijff ArenA”, a spus consiliul din Amsterdam, avertizând că poliția va amenda infractorii.

Fanilor lui Taylor Swift le place să campeze înainte de concerte
Fanilor lui Taylor Swift le place să campeze înainte de concerte

Oficialii din Amsterdam au avertizat, de asemenea, împotriva așa-numitului „Taylor-gating”, în care cei fără bilete (Swifties) vin să asculte în afara stadionului și să schimbe brățările de prietenie.

„Vino în zona ArenA doar dacă mergi la concert. Și acoperișul ArenA este închis. Deci nu veți auzi sau vede nimic despre Taylor Swift sau despre concert”, a spus Mick Werkendam, manager la consiliu, potrivit France 24.

Turneul Eras se încheie în decembrie

Pentru prima ei oprire europeană la Paris, unii fani au campat cu două zile înainte pentru a se asigura că s-au apropiat cât mai mult de idolul lor.
Turneul Eras și-a făcut deja drumul în America de Nord și de Sud și Asia de la începutul lunii martie 2023.

Pe timpul turneului s-au vândut bilete de peste 1 miliard de dolari și este pe cale să dubleze suma până când se va încheia la Vancouver în decembrie.

Popularitatea lui Swift nu dă semne de scădere – noul ei album a depăşit 1,4 milioane de copii în prima zi și a doborât fiecare record de streaming, atingând un miliard de streamuri pe Spotify în cinci zile.

Citeşte şi: Sondaj de opinie INSCOP Research: Intenția de vot la alegerile parlamentare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS