19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrinții William și Harry suferă la moartea unchiului lor

Prinții William și Harry suferă la moartea unchiului lor

Unchiul prinților William și Harry, Lord Robert Fellowes, care era căsătorit cu mătușa lor Jane a murit la vârsta de 82 de ani.

Lord Robert Fellowes, soțul mătușii lui William și a lui Harry, Jane, a murit la începutul acestei săptămâni. Jane, o soră mai mare a regretatei Prințese Diana, era căsătorită cu el de mai bine de 40 de ani. Aveau trei copii: Laura, Alexander și Eleanor, verișori cu William și Harry. Laura este și nașa prințesei Charlotte, potrivit Mirror.
Nu numai că era înrudit cu regalitatea, Lord Fellowes a lucrat și ca secretar privat al regretatei Regine în unele dintre cele mai dramatice perioade din anii 1990. Era în funcție când cumnata sa Diana, la vârsta de 36 de ani, a murit în urma unui accident de mașină la Paris în 1997.

El făcea parte din micul ei grup de consilieri de încredere, care au ghidat Familia Regală în timpul turbulent. Potrivit The Times, el a publicat necrologul, a ajutat să scrie discursul pe care Elisabeta a II-a l-a ținut națiunii de la Palatul Buckingham în ajunul înmormântării Dianei.
Rolul său de curtean la palat a însemnat că a avut adesea o relație tensionată cu cumnata lui, dar când aceasta a murit brusc, el a spus: „Îmi plăcea profund de ea. Era o persoană foarte bună. Îi era dificil cu viața ei, în a-și găsi fericirea și sunt trist pentru oamenii care au această situație.”

Citește și: Ford BlueCruise, tehnologia de conducere cu mâini libere poate fi activată în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS