17.8 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Alien: Romulus“ a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

„Alien: Romulus“ a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

„Alien: Romulus“, cel mai recent episod din saga SF ”Alien” a debutat în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit potrivit The Guardian.

În primele sale zile în cinematografe, „Alien: Romulus“, în regia cineastului uruguayan Fede Alvarez, a obţinut încasări de 41,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

„Un debut excelent pentru o continuarea a unei saga de filme horror“, a explicat David A. Gross, analist în cadrul Franchise Entertainment Research.

„Romulus“ este cel de-al nouălea film din universul „Alien”, care a debutat în 1979 cu „Alien”, în regia cineastului britanic Ridley Scott. Cel mai recent episod spune povestea unor colonişti ai spaţiului care, în timp ce explorează o staţie spaţială abandonată, întâlnesc o creatură terifiantă.

Debutul în forţă al „Alien: Romulus“ a detronat filmul cu supereroi din universul Marvel „Deadpool & Wolverine“. Acesta a ajuns pe locul al doilea, cu încasări de 29 de milioane de dolari obţinute în cel de-al patrulea weekend în cinematografe.

Propulsată de popularitatea celor două vedete din distribuţie, Ryan Reynolds (Deadpool) şi Hugh Jackman (Wolverine), superproducţia Disney a depăşit recent pragul de un miliard de dolari încasări la nivel internaţional.

Citește și: O persoană a murit și șase au fost date dispărute, după ce un iaht s-a scufundat în largul Siciliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS