17.8 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKate Middleton se întoarce în secret la munca regală, deoarece în sfârșit este „liberă de cancer”

Kate Middleton se întoarce în secret la munca regală, deoarece în sfârșit este „liberă de cancer”

Kate Middleton și-a reluat munca pentru prima dată după tratamentul ei pentru cancer, întâlnindu-se cu echipa sa la Castelul Windsor.
Conform Circularei Curții, înregistrarea oficială a activităților Familiei Regale, Kate s-a întâlnit cu echipa ei de la Centrul pentru Copilărie timpurie și cu personalul Palatului Kensington la Castelul Windsor pentru a discuta despre proiectul ei în curs de desfășurare pentru prima copilărie. „Prițesa de Wales, Patroana comună, Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales, a avut în ieri după-amiază o întâlnire pentru primii ani la Castelul Windsor”, se arată în intrarea evenimentului.

La începutul acestei luni, Kate a împărtășit un mesaj video pe rețelele de socializare în care dezvăluie că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Ea și-a anunțat pentru prima dată diagnosticul de cancer pe 22 martie. „Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie”, a spus Kate în videoclip.
„Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o cunoști se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut.”

Prințesa de Wales intenționează să găzduiască și alte evenimente

Kate a adăugat: „Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați. Cu smerenie, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor.”

Acum ea acordă prioritate: „Fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer este acum concentrarea mea.”

În timpul bolii, când a putut să lucreze de acasă, Kate a rămas la curent cu progresul proiectului ei de primii ani, potrivit The Telegraph. În mod remarcabil, pe tot parcursul tratamentului, prințesa a făcut doar două apariții publice – la Trooping the Color la mijlocul lunii iunie și la Wimbledon pe 14 iulie. Deși sănătatea ei va continua să fie o prioritate, se așteaptă să reia mai multe angajamente în lunile următoare. Singurul eveniment aflat în prezent în programul ei este o potențială apariție la slujba de Duminica Amintiri din 10 noiembrie, unde va sprijini familia regală, veteranii și familiile acestora.

Prințesa de Wales plănuiește să găzduiască, de asemenea, concertul anual de colinde la Westminster Abbey în decembrie.

Citește și: (VIDEO) Calendarul pompierilor australieni 2025 va prezenta câinii vagabonzi din Taiwan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS