19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Lady Gaga alături de logodnicul Michael Polansky la premiera din Londra a „Joker: Folie à Deux”

(VIDEO) Lady Gaga alături de logodnicul Michael Polansky la premiera din Londra a „Joker: Folie à Deux”

-

Lady Gaga și logodnicul ei Michael Polansky au zâmbit în timp ce au ieșit de la premiera din Marea Britanie a filmului „Joker: Folie à Deux”.

Cântăreața „Born This Way”, de 38 de ani, a purtat o rochie roșie cu umeri accentuați și un machiaj inspirat de personajul ei, Harleen „Lee” Quinzel – alias Harley Quinn – în timp ce a pozat pentru fotografii la Cineworld Leicester Square din Londra.
Vedeta a purtat o ținută atipică, așa cum și-a obișnuit fanii. La evenimentul care a avut loc la Cineworld Leicester Square din Londra, ea a ales să poarte o rochie lungă, roșie și un blazer cu mâneci bufante, potrivit ABC News.

Michael Polansky a arătat elegant într-un costum negru, completat de o cămașă albă impecabilă și o cravată, în timp ce și-a ținut brațul în jurul viitoarei sale soții. S-au sărutat la un moment dat și nu și-au ascuns afecțiunea în fața fotografilor.

Lady Gaga a anunţat, miercuri, pe contul de Instagram că va lansa vineri un album care va însoţi filmul „Joker: Folie à deux”. Numit „Harlequin”, albumul va fi inspirat de lumea filmului. Cântăreaţa a lansat coperta, împreună cu o listă a melodiilor.

Albumul va conţine noi versiuni ale unor clasice de jazz precum „Get Happy”, „That’s Entertainment” şi „World on a String”. Filmul este şi un musical în care Lady Gaga şi Joaquin Phoenix interpretează aceste clasice de jazz.

Citește și: Cinci funcţionari de la ANAF și un dezvoltator imobiliar au adus un prejudiciu de 20 de milioane de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ABA Jiu: Amenzi de 725.000 lei pentru poluarea apelor

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Jiu au aplicat, în...

ȘTIRI GdS