20.6 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCântărețul Garth Brooks, acuzat de viol

Cântărețul Garth Brooks, acuzat de viol

Superstarul muzicii country Garth Brooks a fost acuzat de viol și agresiune sexuală într-un proces intentat la tribunalul statului California.

Acuzatoarea, folosind pseudonimul „Jane Roe”, lucra ca hairstylist și make-up artist pentru cântărețul câștigătar a unui Grammy atunci când a violat-o, se arată în proces.

Femeia susține că el a violat-o în mod repetat și i-a făcut comentarii sexuale explicite în timpul cât a lucrat pentru vedetaă, între 2017-2020.

Într-o declarație pentru BBC, Brooks a spus că procesul femeii a fost „extorcare și defăimare”.

A violat-o de mai multe ori

În mai 2019, acuzatorul susține că Brooks i-a cerut să călătorească cu el cu avionul său privat în Los Angeles.

Când au ajuns la hotel Brooks rezervase doar o singură suită cu un dormitor pentru ca amândoi să-l împartă, conform acțiunii în justiție.
Femeia a susținut că odată intrat în apartamentul hotelului, Brooks a apărut gol în pragul dormitorului înainte de a o viola. După presupusul atac, ea spune că Brooks a continuat să-i facă avansuri sexuale cu alte ocazii. A forțat-o să-și pună mâna pe organele sale genitale și împărtășindu-i fanteziile, se arată în proces.

Acțiunea în justiție susține, de asemenea, că Brooks i-a propus lui Jane Roe să facă sex în trei cu soția sa, compatriota vedeta country Trisha Yearwood.

Brooks spune că este nevinovat

În declarația sa pentru BBC, Brooks a spus: „În ultimele două luni, am fost frământat fără sfârșit cu amenințări, minciuni și povești tragice despre ceea ce ar fi viitorul meu dacă nu aș scrie un cec pentru multe milioane.Banii liniștiți, indiferent cât de mulți sau cât de puțini, sunt totuși bani liniștiți. În mintea mea, asta înseamnă că recunosc comportamentul de care sunt incapabil – acte urâte pe care niciun om nu ar trebui să le facă vreodată altuia.”

El a adăugat: „Vreau să cânt muzică în seara asta. Vreau să continui faptele noastre bune. Îmi frânge inima aceste lucruri minunate sunt în discuție acum. Am încredere în sistem, nu mă tem de adevăr și nu sunt omule, ei m-au pictat să fiu”.

Litigiul în această chestiune a început în urmă cu trei săptămâni cu un proces anonim intentat la tribunalul federal din Mississippi de cineva descris drept „o celebritate și o personalitate publică care locuiește în Tennessee”.

Răzbunare

Brooks a spus că Jane Roe a făcut acuzația după ce i-a refuzat cererea de angajare salariată și beneficii medicale. În acțiunea sa preventivă în justiție, vedeta a negat cu fermitate acuzațiile ei, etichetându-le „revulsive și neadevărate”.
Joi, avocații lui Jane Roe și-au depus acțiunea în justiție de 27 de pagini la Curtea Superioară din Los Angeles.

Pe lângă agresiune sexuală și agresiune, femeia îl acuză pe Brooks că s-a expus în mod repetat, a făcut comentarii sexuale explicite și a trimis mesaje text nepotrivite.

Garth Brooks este un nume cunoscut cu mult dincolo de genul muzicii country. Garth Brooks este un câștigător de două ori Grammy, care a vândut peste 162 de milioane de albume și valorează aproximativ 400 de milioane de dolari.

El este cunoscut pentru activitatea filantropică, în special pentru sprijinirea organizațiilor care ajută copiii și oferă ajutor local după dezastre naturale.

Citește și: (VIDEO) Razie a polițiștilor craioveni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS