25.1 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacanță în familie. Leonardo DiCaprio, iubita lui Vittoria Ceretti și părinții lor se bucură de Roma

Vacanță în familie. Leonardo DiCaprio, iubita lui Vittoria Ceretti și părinții lor se bucură de Roma

Leonardo DiCaprio și iubita Vittoria Ceretti devin foarte serioși… pentru că ies la mese publice împreună cu părinții lor.

Actorul și iubita sa model au fost văzuți miercuri seară în Italia, cu mama Vittoriei și tatăl vitreg al lui Leo stând la cină la Pierluigi din Roma. Petrecerea celor patru părea în toi, discutau și împărțeau o sticlă scumpă de vin un roșu care le-a adus adus o notă de plată de 27.455 de dolari.

Vittoria este din Italia și i-a dus la un restauran tfoarte popular în rândul vedetelor. Recent aici au fost văzuți Jeff Bezos și Lauren Sanchez, plus Katy Perry și Orlando Bloom.
După ce s-au bucurat de un vin rafinat și de cina italiană, grupul și-a încheiat masa cu niște prăjituri.

Există zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi logodit

Leo și Vittoria au stat mult cu părinții lor săptămâna aceasta la Roma. Anterior cuplul a fost văzut ghemuindu-se în timp ce se aflau într-un tur de vizitare a obiectivelor turistice cu mama lui Leo.

Leonardo și Vittoria s-au așezat la un moment dat pe niște trepte, admirând priveliștile de la Dealul Palatin Roman și Forumul Roman, scrie hola.com. Cuplul a fost însoțit de mama lui Leonardo DiCaprio, Irmelin Indenbirken, și de tatăl său vitreg, David Ward.

Cei patru au vizitat, printre altele, Bazilica San Clemente și Biserica San Bonaventura al Palatino.

Leonardo și Vittoria au fost văzuți împreună pentru prima dată în vara lui 2023, când ea tocmai împlinise 25 de ani. Relația lor pare a fi din ce în ce mai serioasă și există zvonuri potrivit cărora s-ar fi logodit, după ce Vittoria a fost văzută în luna august – într-o vacanță romantică în Italia – cu un inel masiv cu diamant în formă de inimă pe inelarul de la mâna stângă.

Citește și: (VIDEO) PNL rupe coaliția cu PSD, dar rămâne la guvernare


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS