22.9 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCele mai noi tehnologii pentru depistarea bolilor cardiace la copii şi adulţi, disponibile la Craiova

Cele mai noi tehnologii pentru depistarea bolilor cardiace la copii şi adulţi, disponibile la Craiova

Pacienţii cu afecţiuni cardiace, atât adulţi, cât şi copii, dispun la Craiova de cele mai avansate tehnologii pentru diagnostic şi tratament.

La Clinica Speranţa, aceştia beneficiază de investigaţii cu echipamente performante,cu măsurători complexe, ce integrează și inteligența artificială (AI) atât în cadrul ecografie cardiace 2D cât și pentru ecocardiografie 4D. Modulele disponibile pe sistemele de imagistică cuprind cele mai noi caracteristici ce oferă o capacitate de imagistică profundă începând de la ecografiile fetale ,continuând cu ecocardiografiile pediatrice și până la ecografia cardiac adresată adulților.

Un tip special de ecografie disponibilă la Clinică este și ecografia transesofagiană cardiacă, în care se utilizează un echipament ultraspecializat 3D, de ultimă generaţie.

Tot la Centrul Speranţa, pacienţii au acces la teste TILT (testul mesei înclinate, pentru pacienţii care se confruntă cu leșin recurent pentru care alte cauze au fost excluse), Holter, test de efort, ecografie Doppler cardiacă sau vasculară şi alte investigaţii cardiace de ultimă oră.

Clinica Speranţa a coagulat o echipă dedicată, formată din medici foarte bine pregătiți: Dr. Radu Popa , Dr. Adrian Coandă, Dr. Ionel Marinaș, Dr. Alina Bondoc, Dr. Gabriel Vîlceanu, Dr. Diana Cherata, Dr. Corina Vasile și Dr. Mihaela Berceanu.

Îngrijire specializată pentru micii pacienţi

În plus, la Centrul medical Speranţa, micuţii pacienţi cu afecţiuni cardiace pot fi consultaţi de dr. Radu Popa, medic specialist cardiolog pediatru, cu vastă experiență în cardiologie, fiind și medic primar cardiolog. Echipa de cardiologie pediatrică include și un al doilea specialist în cardiologie pediatrică, dr. Corina Vasile, medic cu stagii de pregătire în Franța.

Astfel, la Clinica Speranţa, pacienţii se pot bucura de diagnostic precis şi de tratament adecvat.

În plus, echipa pune mare accent pe o relaţie de încredere între medic şi pacient, bazată pe empatie, comunicare deschisă şi respect reciproc.

Drept urmare, în ultimii ani, Centrul medical Speranţa a devenit un centru de referinţă în îngrijirea pacienţilor cardiaci, câştigând aprecierea şi loialitatea pacienţilor.

Cele două clinici Speranţa se află pe Strada Înfrățirii , la nr. 16 şi nr. 17, Craiova. Programează o consultație la numărul 0771493887.

Detalii pe www.clinicasperanta.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS