17 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv, dupa „gaz“ la Medias

Extensiv, dupa „gaz“ la Medias

FC Extensiv, ocupanta locului secund al clasamentului, va incerca astazi sa obtina o noua victorie in confruntarea cu Gaz Metan Medias. Daca vor cistiga partida cu „gazarii“, iar FC Baia Mare va pierde in fata Universitatii Cluj, elevii lui Sorin Cirtu s-ar putea instala pe primul loc al clasamentului. FC Extensiv a plecat inca de joi spre locul disputei hotarita sa obtina un nou rezultat pozitiv. Cu exceptia lui Radoi si Musat, care au probleme medicale de o buna perioada de timp, ceilalti jucatori din lotul gruparii din Parcul Romanescu sint apti de joc.

Despre meciul de astazi, Fane Zofei, presedintele Extensivului, a spus: „Important este sa cistigam un punct sau chiar pe toate. Echipa noastra a dovedit si in meciul de Cupa de la Tirgu Jiu ca poate sa obtina rezultate bune, asa ca nu vom bate degeaba drumul pina la Medias. Cei de la Gaz Metan au si ei problemele lor, dupa ce au fost penalizati pentru nerealizarea baremului in sezonul trecut, insa am incredere in baietii nostri.“

Oltenii il vor avea ca adversar pe fostul lor coechipier, Ferencz Popescu, care s-a intors in aceasta vara la gruparea unde s-a lansat in fotbal. Silviu Dumitrescu nu va putea conta pe serviciile fundasului Nicolau, care a fost eliminat in runda precedenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS