18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir revine pe mina lui Bondrea

Dragomir revine pe mina lui Bondrea

• De astazi, se antreneaza cu echipa mare si Cezar Dinu, Banica si Plesan • Domocos, Burca si Grigorie sint sub comanda lui Hagi • Glume oltenesti pe seama lui Dragomir si Cezar Dinu • Alistar a ramas in continuare la Piatra Neamt

Dupa meciul de la Piatra Neamt, oltenii au avut duminica un antrenament de o intensitate mai redusa, urmat de o refacere. Ieri a fost zi libera, mai putin pentru Cezar Dinu si Ionut Dragomir. Acestia s-au pregatit dimineata cu tineretul lui Aurica Beldeanu, iar dupa antrenament au fost preluati de antrenorul secund Marius Purcaru si trecuti in sala de forta de la „Ion Oblemenco“ pentru exercitii specifice. Sava s-a invoit ieri de la antrenamentul tineretului.

Reamintim, Ionut Dragomir, cel care a inscris golul victoriei cu FC Arges, aducind astfel trei puncte importante in clasament, a jucat la Piatra Neamt in meciul echipelor de tineret. Ieri a aflat ca de astazi urmeaza sa se alature coechipierilor de la echipa mare in vederea pregatirii derbiului cu Rapid, care se va disputa simbata, de la ora 17.00 si va fi transmis in direct de Pro TV.

Ieri, dupa terminarea exercitiilor din sala de forta, l-am intilnit pe antrenorul Marius Purcaru la stadion. „Ce mai ziceti, ce mai faceti?“ N-a apucat sa-mi raspunda la intrebari deoarece a fost chemat de o salariata de la stadion, iar la revenire imi spune: „I-au furat lui Dragomir telefonul mobil din vestiar“. Era ora 12.30. Peste doua ore, din redactie, din curiozitate, formez numarul lui Ionut Dragomir. Raspunde chiar „Garcea“ si ramine surprins de ceea ce ii spun: „Pai, nu vedeti ca am raspuns! Glume oltenesti pe seama noastra“.

Ce sa inteleg? Il sun pe Marius Purcaru: „Domne, n-ai inteles. De telefonul lui Cezar Dinu era vorba“. Cred ca cineva a facut o gluma cu antrenorul Purcaru si acesta cu subsemnatul, pentru ca Dragomir a declarat apoi ca a plecat cu Cezar Dinu si „nici vorba de vreun furt“.

Altfel, pe linga Dragomir, de astazi se vor pregati cu echipa mare si Cezar Dinu, Plesan si Banica. Reamintim, trei jucatori sint la actiunea lotului national: Domocos, Burca si Grigorie, ei revenind la pregatirile Universitatii miercuri, cind Bondrea a programat doua antrenamente, ca si astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS