14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportJaf la drumul mare

Jaf la drumul mare

• Dupa meciul cu „U“ Cluj, incheiat cu 2-2, brigada de arbitri a parasit terenul sub protectia jandarmilor
• Pentru proteste repetate, Cirtu a fost trimis in tribuna

Partida de simbata din Parcul Romanescu a fost o poveste urita pentru echipa gazda. Desi oaspetii pareau victime sigure, ei au condus de doua ori si au plecat in cele din urma cu un punct nesperat din Banie. Adevarul este ca Extensiv nu a jucat nimic in prima repriza, iar oaspetii au profitat din plin, intrind la cabine in avantaj. Echipa clujeana, alcatuita din jucatori tineri si lipsiti de experienta, si-a vazut de joc, fiind chiar o surpriza placuta.

In repriza secunda, Extensiv a intors foaia si a atacat cu toate liniile buturile adverse. Forta ofensiva a crescut prin introducerea lui Neagoe, iar Cristescu a ordonat mult mai bine actiunile de atac. Din pacate, din acest moment jucatorii nu au mai fost actorii principali, ci arbitrul Berbecaru din Rimnicu Vilcea. Omul cu fluierul s-a dat in spectacol, deciziile sale eronate influentind rezultatul final. De altfel, prin tribune se vorbea ca Berbecaru a comis un jaf la drumul mare. Practic, toate deciziile sale au fost in defavoarea gazdelor. In principal, arbitrului i se reproseaza neacordarea a doua lovituri de pedeapsa pentru craioveni, in minutele 52 si 81, cind clujenii au comis henturi clare in careu. Au fost si alte decizii impotriva oltenilor, mai ales la unele faulturi, care au stirnit ilaritate pe teren, pe banca tehnica si in tribune.

Iritat pe deciziile arbitrului, Sorin Cirtu a aruncat la un moment dat tricoul spre banca tehnica, acolo unde se afla managerul Ionel Danciulescu, afirmind pe un ton nervos: „Nici in deplasare nu am parte de astfel de arbitraje!“ La citeva minute, Danciulescu a parasit banca tehnica si s-a postat la tunelul de la vestiare. Dupa acest incident, nu ar fi exclus ca Danciulescu sa paraseasca Extensivul.

Pentru proteste, Cirtu a fost trimis in tribune in minutul 71, dupa golul al doilea al Extensivului. Cu un minut inainte, staff-ul tehnic oltean protestase vehement impotriva asistentului Drogeanu, care nu a semnalizat un ofsaid ce a precedat golului marcat de clujeanul Capusan.

La final, cind presedintele oaspetilor, Dan Dragos Craciun, stringea la piept o carte de rugaciuni, brigada de arbitri a parasit terenul sub protectia jandarmilor. Presedintele Stefan Zofei a spus ca astfel de arbitri fac rau fotbalului romanesc si ca Extensivul va depune un memoriu la FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS