14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportPan Group Armata 2 Petrolul Dragasani 2

Pan Group Armata 2 Petrolul Dragasani 2

Victoria facila obtinuta in etapa trecuta pe terenul concitadinilor de la UFC Electro (3-0) se pare ca i-a determinat pe cei de la Pan Group Armata sa-si supraevalueze fortele si sa abordeze cu usurinta meciul cu Petrolul Dragasani. Ca urmare, fotbalistii din Dragasani, mult mai concentrati asupra jocului decit adversarii lor, au obtinut pe stadionul din Valea Fetii o remiza nesperata, care a dat peste cap calculele diriguitorilor gruparii craiovene. In partida de simbata, pentru gazde au inscris Chivu (’31, din penalti) si Ghita (’77), in timp ce golurile oaspetilor au fost marcate de D. Dumitrescu (’20) si Mutiu (’57).

Petrolistii au inceput in forta meciul si puteau deschide scorul inca din primul minut de joc, dar portarul craiovean Irimin a avut o interventie de exceptie la sutul puternic expediat din careu de capitanul oaspetilor, D. Dumitrescu. La rindul lor, fotbalistii din Banie au avut doua oportunitati de a marca, irosite insa de Raicea (‘9) si Pantelimon (’19). In minutul 20, Petrolul Dragasani a reusit sa schimbe tabela, D. Dumitrescu finalizind cu singe rece un contraatac rapid. Chivu a egalat 11 minute mai tirziu, transformind cu eleganta un penalti acordat ca urmare a unui fault asupra sa comis in careu de Cusca.

Se pare ca la pauza antrenorul formatiei din Banie, Jean Georgescu, nu a reusit sa-si aduca elevii cu picioarele pe pamint, nervozitatea acestora si lipsa de concentrare punindu-si negativ amprenta asupra jocului din repriza a doua al formatiei Pan Group Armata. In aceste conditii, Mutiu a readus in avantaj echipa din Dragasani, profitind de pasul gresit la ofsaid facut de visatoarea aparare craioveana (’57). Doua minute mai tirziu, A. Dumitrescu putea majora scorul, dar portarul Irimin a avut o noua interventie senzationala. Proportiile dezastrului care se anunta pentru gruparea din Banie au fost limitate de Ghita, care a inscris dintr-un careu supraaglomerat, reluind cu capul o centrare de pe partea stinga (’77).

Necazului pricinuit echipei craiovene de punctele pierdute pe teren propriu i s-a mai adaugat unul, liberoul Silviu Negrea accidentindu-se, in minutul 88, destul de grav la o ciocnire involuntara cu Mutiu, fapt care a necesitat transportarea sa la spital. Pan Group Armata are in prezent trei jucatori accidentati, Turcila, Negrea si Trinculescu, doar ultimul dintre acestia avind sanse sa fie recuperat pentru meciul din etapa viitoare.

In partida de simbata, antrenorul gruparii Pan Group Armata, Jean Georgescu, a folosit urmatoarea distributie: Irimin – Tanasie, Negrea (’88, Palea), Ghita – Dinu, Pantelimon (’59, Burghiu), Grigore, Stanculescu, Raicea – Velica, Chivu (’64, Pascu). Petrolul Dragasani a evoluat in urmatoarea alcatuire: Teodorescu – Badoi (’75, Zamfir), Gorjan, C. Ciortan, Cusca, Monea – D. Dumitrescu (’51, Mutiu), Nita, A. Dumitrescu, Dinescu (’67, Nicolae) – O. Ciortan. A arbitrat cu greseli brigada buzoiana alcatuita din C. Dutu, G. Diaconu si C. Vasii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS