26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie fara emotii

Victorie fara emotii

Pan Group Armata 2

Forestierul Stilpeni 0


• Au marcat: Tanasie ‘5, Chivu ’36.

PGA: Irimin – Tanasie, Trinculescu, I. Ghita – Grigore, Pantelimon, Surcel, Stanculescu, Raicea (’73, O. Vancea) – Velica (’66, Geanta), Chivu (’77, Burghiu). Antrenor: J. Georgescu.

Forestierul: Neacsu – Hapaina, Bolcos (’56, Stefan), Radu, Olteanu, M. Ion – Verzea, Zamfirescu, Gh. Ion (’72, B. Ghita) – Alexe, Nita (’46, Preoteasa). Antrenor: I. Voicu.

• Au arbitrat: M. Nicolae – I. Nan, O. Comsa.

Diferenta de valoare dintre Pan Group Armata si Forestierul Stilpeni a fost evidenta simbata, cind cele doua formatii s-au intilnit pe stadionul din Valea Fetii. Elevii antrenorului Jean Georgescu au pus stapinire pe joc inca din debutul partidei si in minutul cinci au deschis scorul prin fundasul Cristinel Tanasie, care a finalizat din careul mic o faza la care au mai contribuit Chivu si Velica. Sorin Chivu a majorat scorul in minutul 36, atacantul craiovean reluind imparabil din apropiere centrarea lui Raicea, care a executat rapid o lovitura libera de pe partea stinga, surprinzindu-i astfel nepregatiti pe fundasii formatiei din Stilpeni. Multumiti cu rezultatul inregistrat pe tabela de marcaj, fotbalistii olteni au cedat initiativa in repriza a doua, permitindu-le oaspetilor sa atace mai mult si sa-si creeze doua oportunitati de a marca, irosite insa de Radu (’50) si M. Ion (’58). Pentru a evita surprizele neplacute, elevii lui Jean Georgescu au preluat din nou initiativa, insa lipsa de concentrare in fazele de finalizare a facut ca rezultatul final sa fie cel stabilit in prima repriza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS