11.7 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am marcat atitea goluri cite fire albe are in cap Florin Marin“

„Am marcat atitea goluri cite fire albe are in cap Florin Marin“

Fostul international oltean, Doru Rodion Camataru, in prezent impresar FIFA, a fost acuzat in presa de ieri de actualul antrenor-manager Florin Marin. Oficialul Universitatii este „surprins“ de faptul ca Rodion Camataru nu este de acord ca Universitatea sa joace in culorile alb-rosu, ca si cele ale clubului Dinamo. L-am contactat ieri pe fostul jucator oltean asupra celor declarate de Florin Marin.

– Ce ziceti de aceasta problema a tricourilor?

– Orice oltean ar reactiona la aceasta intentie, aceea de a imbraca Universitatea in culorile lui Dinamo, club cu care oltenii s-au infruntat dintotdeauna. Nu stiu prea bine cum este cu aceasta poveste a tricourilor, dar nu inteleg de ce Florin Marin rastalmaceste subiectul propriu-zis. Ca jucator, am activat intr-adevar si la Dinamo, in strainatate (Belgia, Olanda), dar nu pot fi de acord ca Universitatea sa-si schimbe acum culorile traditionale. Dar nu comentez deoarece Universitatea a ajuns SRL-ul domnului Netoiu, asa ca orice e posibil. Normal, profesionist fiind, cum ar fi putut sa-mi provoace repulsie culorile echipelor Dinamo, Charleroi sau Heerenveen atunci cind am evoluat acolo? Numai o minte ca a domnului Florin Marin poate sa judece astfel.

– Sinteti somat sa spuneti ce salariu ati avut pe vremea cind ati fost presedintele Universitatii.

– Dar domnul Florin Marin a declarat ce bani a luat sau cit este contractul sau? De ce-l intereseaza asa de mult persoana mea? Este incoltit, face gesturi inabile si atunci arunca asa, la intimplare, declaratii fara nici o legatura cu subiectul. Ca sa-i satisfac curiozitatea, notati-va ca salariul meu de presedinte al Universitatii in primul an a fost de zero lei! Apoi am luat (fiindca am fost obligat) citeva mii de lei, o suma extrem, extrem de modica. Acest lucru se poate verifica in actele contabile. Au fost insa situatii in care am adus dolari de acasa. Cu banii pe care i-a luat dinsul puteam tine la Universitatea cel putin zece jucatori pe atunci.

– „Gheata de aur“ din 1987 este un alt subiect cu care va „ataca“ Florin Marin.

– De ce n-a luat-o el? Glumesc, nu putea s-o ia deoarece el a jucat fundas. Trofeul acela rivnit de Florin Marin il am acasa, nu mi l-a retras oficial nimeni. S-a scris suficient despre „Gheata de aur“, nu are sens acum sa batem moneda pe acest subiect. Probabil ca domnul Florin Marin are anumite complexe. Altfel s-ar lega de lucruri de fotbal adevarate. V-ar putea spune, de exemplu, cite selectii are in echipa nationala, ce performante notabile a obtinut ca antrenor? Sau obiectivul dumnealui, ca antrenor, a fost acela pe care l-a recunoscut intr-o conferinta de presa, si anume ca echipele pe care le-a pregatit sa nu retrogradeze. Nu sint rau, dar la asemenea rautati cum as putea sa reactionez? Am inscris numai in Divizia A atitea goluri (198) cite fire albe are el in cap. Iar in echipa nationala am inscris 22 de goluri in 75 de meciuri, citeva istorice – Rasunda, Wembley. Din aceste „motive“ probabil nu ma suporta el acum. Il anunt public ca nu am nimic cu Universitatea. Ii doresc performante, dar nu putem fi indiferenti la transformarea clubului intr-un SRL.

– Altceva?

– Trebuia sa incep acest interviu cu o precizare. Nu vreau sa intru cu nimeni de la Universitatea in polemica. De ce? Nu ma mai intereseaza. Si nu trebuie sa exploatati fiecare interviu cu „saminta“ de scandal. Bunaoara, eu nu am declarat ca pling de mila Universitatii, ci doar ca nu mai vreau sa comentez situatia actuala. Miine o sa auziti ca poate nici Florin Marin nu a zis nu stiu ce despre mine. Si asa o putem tine la nesfirsit. Intelegeti?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS