23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSport„FCM Bacau a avut sansa!“

„FCM Bacau a avut sansa!“


Universitatea s-a lovit, asa cum scriam si ieri, de un Prunea de zile mari si un Corpodean intr-o zi cu „ecuson de parcare“, ca sa-l plagiem pe antrenorul Craiovei. A facut antijoc Bacaul? Ionut Lutu a declarat imediat dupa meci: „N-am expediat nici un sut pe spatiul portii, nu pot spune ca au facut antijoc. Chiar au jucat un fotbal bun si au avut multa sansa – asa cum am avut si noi in meciul tur de la Bacau“.

La aceeasi intrebare, capitanul Pavel Badea a raspuns: „FCM Bacau s-a aparat foarte bine, s-a daruit foarte mult. Bravo lor! Nu pot spune ca bacauanii au practicat antifotbal. Ei si-au aparat sansele. Si au incercat prin toate metodele disponibile sa-si indeplineasca obiectivul, adica obtinerea unui punct. Universitatea? Sintem datori publicului si antrenorului, mai ales din punct de vedere al finalizarii. Speram ca in urmatoarele etape sa fim mai eficienti“.

MVP-ul meciului de simbata a fost Florin Prunea, portarul oaspetilor fiind intr-o forma de zile mari. Dupa meci, el a fost aplaudat nu numai de micuta galerie a FCM Bacau (aproximativ 20 de suporteri), ci chiar si de olteni. Prunea a spus: „Pentru mine, acest meci a insemnat o datorie de onoare fata de suporterii bacauani. Spun asta pentru ca in meciul tur, pierdut de FCM Bacau, am luat si un cartonas rosu in minutul 10… Am declarat atunci ca va veni timpul sa-mi iau revansa. Si astazi (simbata – n.r.) a venit acest timp, ma bucur pentru asta, pentru acest 0-0. De fapt, nu este o revansa la Craiova pentru ca, am spus-o mereu, Universitatea este una dintre echipele mele de suflet. Cred ca marele cistig al acestei seri este proba de caracter pe care a dat-o echipa mea, FCM Bacau“.

Ce s-ar fi facut astazi FCM Bacau daca s-ar fi mentinut suspendarea lui Florin Prunea? La aceasta intrebare, internationalul Prunea a raspuns imediat: „Nu cred ca se putea mentine acea suspendare. De ce? A fost un abuz. Nu exista litera de regulament pentru «Lupul cel Frumos» si «Scufita Rosie»! Acesta a fost norocul meu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS