21.2 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Niculescu si Adrian Mihalcea se lupta cu Paul Codrea si Vali Nastase

Claudiu Niculescu si Adrian Mihalcea se lupta cu Paul Codrea si Vali Nastase

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Claudiu Niculescu, care evolueaza la formatia italiana de fotbal Genoa 1893, ar putea fi titular in meciul de astazi cu Palermo, din divizia a doua italiana, dupa o lunga perioada in care a fost accidentat.

Antrenorul echipei genoveze, Rino Lavezzini, se confrunta cu numeroase probleme, nu mai putin de patru jucatori fiind suspendati (Brivio, Bressan, Malago si D’Isanto), in timp ce Gabsi si Taddei sint accidentati. Niculescu ar putea face pereche in atacul genovez cu celalalt roman care evolueaza la formatia italiana, Adrian Mihalcea, golgheterul echipei in acest sezon, cu opt goluri, care revine dupa o etapa de suspendare.

Adrian Mihalcea a reusit sa marcheze doua goluri pentru Genoa 1893, in meciul amical cistigat cu scorul de 9-0 cu echipa de amatori Busalla, Claudiu Niculescu marcind numai o data. Daca Mihalcea a inceput ca titular, Niculescu a intrat in partea doua.

Pentru meciul de astazi, internationalul roman Paul Codrea, component al echipei US Palermo, coechipier cu Vali Nastase (ambii fosti genovezi), a declarat ca nu va face nici o concesie in meciul cu Genoa, fosta sa formatie. „La Genoa am lasat atit de multi prieteni si va fi o placere sa ii imbratisez dupa meci, dar pe teren nu voi face nici o favoare. Asa este corect“, a spus Paul Codrea, care a fost transferat de la Genoa la Palermo in luna ianuarie.

Codrea a precizat ca nu se astepta ca fosta sa echipa sa fie invinsa de Ascoli, scor 1-2, in etapa precedenta din Serie B. „A fost o lovitura puternica, chiar daca obiectivul, mentinerea in Serie B, poate fi indeplinit“, a spus Paul Codrea.

Genoa este implicata in lupta pentru salvarea de la retrogradare, ocupind locul 17 (primul retrogradabil), cu 35 de puncte, in clasamentul campionatului italian Serie B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS