19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportCu „lanterna“ in ochi

Cu „lanterna“ in ochi

ARO – FC Craiova

• Stadion „ARO“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

ARO: Dragan – Ghiviziu, Dumitrescu, Cumpanasu – Becheanu, Sima, Medeleanu, Toma, Coman – Patrice, Petrescu. Antrenor: I. Augustin.

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Totoroata, Dina, Saceanu, D. Mihai, Velcovici – Scarlat, Mitrita. Director tehnic: N. Ungureanu.

• Vor arbitra: A. Comanescu – B. Medrea, A. Ionescu.

• Observator: C. Manasa.

Elevii lui Nae Ungureanu si Eugen Neagoe ar trebui sa aiba astazi un meci usor. Joaca in deplasare, este adevarat, dar gazdele par deja impacate cu gindul retrogradarii, Aro Cimpulung ocupind ultima pozitie a clasamentului.

Antrenorii oltenilor au pregatit cu atentie partida, sugerindu-le jucatorilor sa abordeze intilnirea cu seriozitate, mai ales ca gazdele practica un fotbal dur pe propriul teren.

Singura problema importanta din lotul craiovenilor este accidentarea mai veche a lui Silvian Cristescu, iar tehnicienii par decisi sa-l menajeze pe „Il Capitano“ pentru a-i grabi refacerea.

FC Craiova a efectuat ieri-dimineata un antrenament usor, iar dupa masa de prinz echipa a parasit Bania cu destinatia Cimpulung Muscel. La plecare, antrenorul principal, Eugen Neagoe, a spus: „Mergem sa batem! Cred ca asa gindesc toti jucatorii nostri. Oricum, ei trebuie sa demonstreze ca isi merita locul in echipa si pentru campionatul urmator, mai ales ca in vara vrem sa inchegam o trupa solida cu care sa atacam promovarea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS