23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportEMC Rovinari s-a intors cu o remiza din Banat

EMC Rovinari s-a intors cu o remiza din Banat

Echipele gorjene din seria C6 au obtinut rezultate conform asteptarilor, mai putin Minerul Matasari care, desi a beneficiat de conditii optime de odihna, plecind spre Timisoara cu o zi inainte, nu a realizat ce si-a propus. In schimb, EMC Rovinari a scos un punct pe terenul Gloriei Resita, ce-i drept cu niste adversari mai accesibili. Surpriza placuta a furnizat-o nou promovata Arsenal Motru, care a reusit prima victorie in fata unui adversar cu pretentii.

Gloria Resita 1

EMC Rovinari 1

Rovinarenii au obtinut primul punct din deplasare in acest sezon, la Resita, unde au facut unul dintre cele mai bune jocuri de la inceputul campionatului. Pentru banateni a marcat Lupsa (’10), gorjenii egalind sapte minute mai tirziu, prin Gengiu. Oaspetii au acuzat neacordarea unei lovituri de pedeapsa, la faultul asupra lui Gengiu, in minutul 76.

De partea cealalta, resitenii pot invoca ghinionul, autorul golului putind dubla reusita in minutul 31, cind a sutat in bara. Acelasi Gengiu, cel mai bun jucator de pe teren, a sutat periculos la radacina barei, cu zece minute inainte de final, dar portarul gazdelor a salvat punctul de pe tabela. Singurul jucator de la Pandurii care a evoluat la EMC a fost Cristea, Pindaru fiind obligat de probleme personale sa plece la Bucuresti.

Arsenal Motru 1

Universitatea Resita 0

Arsenal Rosind Motru a bifat prima victorie in Divizia C, mentinindu-se neinvinsa pe teren propriu in actualul campionat.

Fara doi jucatori titulari in stare de suspendare, motrenii au reusit sa invinga o echipa cu pretentii, aflata pe podiumul seriei. In minutul 19, Cosmin Laurentiu a executat bine o lovitura libera, portarul advers a respins in fata, iar Nitoi a marcat din sase metri. La fel ca la Rovinari, Arsenal a jucat bine, dar, de aceasta data, a reusit sa fructifice ocaziile create si sa obtina toate punctele.

UMT Timisoara 2

Minerul Matasari 0

„Minerii“ continua evolutia sub asteptari, pierzind si de aceasta data in deplasare. Probabil, gindul elevilor lui Constantin Trifu se indreapta spre Cupa Romaniei, unde vor evolua miine in compania divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu. Timisorenii si-au asigurat punctele inca din prima repriza, prin golurile lui Covaci (’32) si Cojan (’43), oaspetii neavind forta sa revina pe tabela de marcaj.

Minerul Matasari ocupa locul 11, cu doar trei puncte si cu cea mai slaba aparare a seriei, cu noua goluri primite in cele patru etape ale acestui sezon.

Celelalte rezultate din etapa a patra, seria a VI-a: CFR Timisoara – CS Hese Timisoara 2-1, CS Severnav Turnu Severin – CS Auxerre Trans Orsova 0-1, Minerul Moldova Noua – CS Florian Jimbolia 1-1. Minerul Mehedinta a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS