23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportVa bateti joc de noi!

Va bateti joc de noi!

Desi era avertizat ca Universitatea este un vulcan gata sa erupa oricind, Rednic a acceptat provocarea de a prelua echipa in primavara aceasta. A riscat si mai mult vorbind despre lupta pentru titlu, in conditiile in care si obiectivul conducerii, calificarea in cupele europene, era unul adresat celor neobisnuiti cu atmosfera din Banie. Toata lumea a acceptat extravagantele antrenorului Universitatii, in speranta ca jucatorii se vor autodepasi sau de dragul unui titlu bun in ziar.

Totusi, dupa ce a acceptat sa fie o marioneta in spectacolul jenant montat de Staicu si Mititelu si a dus echipa la -5 in clasamentul adevarului, Rednic este prea naiv daca mai spera ca lumea o sa-l tina in brate in continuare.

Simbata seara, „campionii“ lui Rednic n-au iesit din tiparul cu care ne-au obisnuit in acest sezon. S-au chinuit 90 de minute sa ajunga la poarta unei echipe de pusti, dirijate excelent de Narcis Raducan. In prima repriza, ocaziile au fost scoase cu forcepsul, dar la una dintre ele Buhus, cel mai bun jucator al Universitatii in primele opt etape, a sutat cu stingul, Bogdan a respins, iar Rubenilson a marcat primul gol in alb-albastru.

Rednic a recunoscut ca a mers prima repriza la „ciupeala“, pastrind trei fundasi pentru singurul virf al oaspetilor, Tanasa. Si totusi, cei trei stoperi ai „Puriului“ au fost ridiculizati de cvasi-debutantul atacant al lui Popovici, care a egalat in faza urmatoare, aducindu-ne aminte de acel 1-1 cu Otelul din primavara, cu Napoli si Cirtu pe cele doua banci tehnice.

Prima jumatate a reprizei secunde n-a adus nici macar o ocazie la poarta lui Bogdan, spre dezamagirea si nedumerirea celor 1.000 de spectatori, care au infruntat ploaia pentru a fi alaturi de echipa. Pe final, impulsionati de actiunile lui Frunza pe partea stinga, craiovenii au ajuns de citeva ori in fata portii, dar Njock nu a nimerit poarta de la doi metri, de unde trebuie sa te intrebuintezi serios ca sa ratezi. Apoi, Vigariu s-a dovedit impotent in cele sase incercari ale sale de a suta pe spatiul portii, exasperind pe toata lumea.

Craiova a ramas cu o singura victorie in opt etape, inregistrind unul dintre cele mai dezastruoase inceputuri de sezon din istorie, iar gindul fanilor se indreapta acum mai degraba spre evitarea retrogradarii decit spre obiectivele marete anuntate in urma cu doua luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS