17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBorbely ar putea reveni la Universitatea

Borbely ar putea reveni la Universitatea

Pentru ca noua structura nu concepea o noua colaborare cu un atacant ineficient, Csaba Borbely a plecat pe usa din dos, obtinind dezlegarea pe 27 iunie, cu toate ca angajamentul sau cu gruparea alb-albastra expira abia peste doi ani. Prima optiune a virfului de 25 de ani a fost sa se intoarca la FC Bihor, echipa pentru care a evoluat sub forma de imprumut jumatate din sezonul trecut. Inscriind un singur gol pentru formatia ros-albastra, conducerea oradeana nu a acceptat conditiile financiare cerute de Borbely pentru a-si prelungi sederea, drept care atacantul isi incearca norocul in Ungaria, la vicecampioana Ferencvaros. Cum gruparea din Budapesta se confrunta cu mari probleme financiare, nu este exclus ca in cel mai scurt timp Csaba Borbely sa revina la Universitatea, mai ales ca jucatorii din ofensiva alb-albastra nu au rupt gura tirgului in meciurile de verificare si a mai ramas doar o luna pina la startul noii editii de campionat a Diviziei B.


Doua noutati din Bucuresti


La antrenamentul Universitatii de ieri, sustinut de George Bita si Daniel Mogosanu, la care au participat doar noua fotbalisti, restul raminind la cantonamentul din Lunca Jiului, si-au facut aparitia doi jucatori de la divizionara A Sportul Studentesc. Este vorba despre fundasul Stefan Stere, respectiv mijlocasul Todoran, care au participat la exercitiile si alergarile usoare premergatoare intilnirii de pe stadionul „Ion Oblemenco“. Acestia sint doua sperante provenite de la pepiniera clubului bucurestean, care nu au intrat in vederile antrenorului Dan Petrescu si sint dispusi sa evolueze pentru Universitatea. Imprumutul lor la gruparea alb-albastra este agreat si de patronul Vasile Siman, insa ultimul cuvint il va avea Ovidiu Stinga, care urmeaza sa se edifice zilele urmatoare asupra calitatilor fizice si tehnice. Pina atunci, cei doi studenti vor ramine sub observatia lui George Bita.


O aparitie surprinzatoare pe stadionul „Tineretului“ a fost cea a lui Valerian Girla, care a intrat in dizgratiile lui Ovidiu Stinga, fiind inlocuit la prima echipa de Georgel Stemat. Decizia a survenit in urma ultimei partide amicale, cea cu Dunarea Giurgiu, in care evolutia mijlocasului nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Ceilalti fotbalisti care au facut opinie separata sint exact cei care nu au confirmat pina acum si vor completa cu siguranta lotul celor care vor evolua in Divizia C, la Primavara Craiova, numele lor fiind urmatoarele: Ionut Burcheci, Augustin Tudor, Dragos Stavaru, Ovidiu Patrascu, Ovidiu Dananae si Catalin Virlan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII