12.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânii, batuti mar

Românii, batuti mar

Perechea Razvan Sabau / Alex Lopez Moron (România / Spania) a ratat calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Basel, care este dotat cu premii in valoare totala de 829.000 de euro. Sabau si Moron au fost invinsi, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5, de cuplul Dominik Hrbaty / Jaroslav Levinsky (Slovacia / Cehia).


In clasamentul Indesit ATP 2005 Race din aceasta saptamina, Razvan Sabau se mentine pe pozitia a 119-a, cu 30 de puncte. In cealalta ierarhie ATP, Entry Ranking, Razvan Sabau ocupa, la fel ca si saptamina trecuta, locul 87, cu 469 de puncte.


La rindul lor, jucatorii de tenis Gabriel Moraru si Adrian Cruciat au ratat calificarea in turul doi al turneului challenger de la Santiago (Chile), care este dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Moraru a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-3, de italianul Federico Luzzi, in timp ce Cruciat a fost depasit, cu acelasi scor, de argentinianul Daniel Hartfield.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS