21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportCuratenie de iarna

Curatenie de iarna

Desi finantatorul alb-albastrilor a afirmat ca in aceasta iarna nu vor exista disponibilizari in cadrul lotului, in viitorul apropiat, Universitatea urmeaza sa se desparta de trei dintre jucatorii care nu au avut randamentul scontat. Asa cum era de asteptat, doi dintre cei care au usa larg deschisa fac parte din compartimentul ofensiv, fiind vorba de Daniel Orac si Alexandru Piturca, iar Catalin Craciunescu va completa lista renegatilor. Motivele invocate de conducerea clubului nu sunt strict profesionale, in cazul lui Orac fiind vorba si de alta dragoste, fapt demonstrat prin tricourile ros-albastre purtate in cantonamentul din Lunca Jiului, si nu numai. In cazul celorlalti jucatori aflati in dizgratia oficialilor craioveni este invocat faptul ca nu isi dau interesul pentru echipa, aportul acestora fiind invers proportional cu contractele de joc.


Orac slaveste Steaua


Cu o singura executie exceptionala, care a adus victoria Universitatii la Rapid II, si un penalti transformat in Cupa României, cu FC National, Daniel Orac a reprezentat cea mai mare dezamagire a suporterilor olteni. Atacantul de 20 de ani nu a facut altceva decât sa iroseasca nonsalant toate oportunitatile avute, spre disperarea lui Ovidiu Stinga, care l-a exclus in unele partide din finalul acestui tur de campionat.


Orac a mai deranjat si prin faptul ca purta in cantonamentul din Lunca Jiului tricouri cu Steaua, lucru care a produs destule discutii intre staff-ul tehnic si jucator. Apogeul gafelor a fost atins la un meci al Stelei din Cupa UEFA, impotriva lui Lens, câstigat de ros-albastri cu 4-0. Reactiile atacantului „craiovean“ la reusitele bucurestenilor nu au fost pe placul patronului, care nu a rezistat si a parasit localul in care se afla intreaga echipa.


In plus, zvonurile potrivit carora Orac si fiul selectionerului nu au dus o viata tocmai sportiva, fiind vazuti in dese rânduri la casele de pariuri, si nu numai, au un „sâmbure“ de adevar, fapt confirmat chiar de unul dintre oficialii Universitatii.


„Aveam mari sperante in Orac, insa nu s-a dovedit un profesionist. A dat un singur gol si a ratat cât zece atacanti la un loc. Ne-a facut numai probleme, este un obisnuit al caselor de pariuri, si nu numai, a venit in cantonament cu tricoul Stelei si a avut discutii si cu Stinga, si cu ceilalti membri din lot. In plus, la meciul cu Lens, a purtat pe sub bluza de trening cu Universitatea un tricou al Stelei. La fiecare gol marcat a sarit ca ars si s-a bucurat intens, fapt care l-a determinat pe Adrian (Mititelu – n.r.) sa plece, pentru ca nu mai suporta“, a povestit unul dintre oficialii prezenti la eveniment.


Piti jr. si Craciunescu nu-si dau interesul


In cazul lui Alexandru Piturca si Catalin Craciunescu lucrurile sunt foarte simple, acestia dovedind ca nu pot face fata concurentei pentru posturile pe care au fost adusi. Accidentati sau nu, cei doi fotbalisti nu au reusit sa-si dovedeasca valoarea, fiind indiferenti la antrenamente, in timp ce in partidele oficiale nu au facut fata cerintelor. Atacantul craiovean a marcat o singura data pentru Universitatea, impotriva celor de la Progresul Corabia, in rest nu si-a ajutat echipa cu absolut nimic, in ultima perioada fiind mai mult accidentat.


Fundasul central nu a reusit sa se impuna in primul unsprezece si mai are un lucru care-l dezavantajaza: are 28 de ani, lucru neagreat de finantatorul oltean.


„Piturca nu ne-a ajutat cu nimic, a fost mai mult accidentat, iar când a evoluat a fost mâna moarta. La fel si Craciunescu. Nu ne mai intereseaza serviciile acestora“, a afirmat acelasi oficial, care a completat spunând ca si Gina Piturca va sari din schema, o data cu definitivarea noii organigrame.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU