15.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024

Se vede A-ul!

Având opt puncte in plus fata de CSM Râmnicu Vâlcea, oltenii debordeaza de entuziasm si promit astazi un festival de goluri.


Cu 11 etape inainte de vacanta, gruparea olteana are un avantaj confortabil fata de a doua clasata si nimic nu o poate opri din ascensiunea spre primul esalon fotbalistic. In B2 batalia mare se da acum pentru ocuparea locului doi si, mai ales, pentru evitarea retrogradarii, toate echipele de la locul patru in jos nefiind inca salvate. Un meci al liderului Universitatea cu o echipa codasa, Inter Gaz, pare unul simplu si cu un singur pronostic: 1 solist. „Interistii“ bucuresteni au fost facuti KO si la ei acasa, oltenii lui Stinga câstigând in tur cu 3-0.


Aflati pe un loc retrogradabil, oaspetii de astazi ai Craiovei spera totusi in minuni, cei doi antrenori, Cornel Nica si Catalin Niculae, afirmând ca Inter vine pe „Ion Oblemenco“ pentru a smulge cel putin un punct Universitatii. Doar marele Inter din Milano a facut 1-1 pe fostul „Central“!… Intotdeauna insa speranta moare ultima.


Universitatea, cea mai puternica aparare


Gazdele au câteva atuuri fata de Inter Gaz care ii fac pe oaspetii de astazi victime aproape sigure. Universitatea a defilat in acest campionat, având cele mai multe victorii (15) fata de celelalte formatii aspirante la promovare. Totodata, Craiova are si cea mai buna aparare dintre toate cele 47 de echipe din cele trei serii de B, Mircea Bornescu si compania primind doar opt goluri in cele 19 meciuri oficiale ale acestei editii de surghiun in liga a doua.


Inter Gaz a promovat in Divizia B in 2001, la cârma tehnica a formatiei aflându-se antrenorul de acum, Cornel Nica. Cea mai buna clasare a echipei in liga secunda a fost in editia 2003/2004, locul patru, iar in acest retur Inter a obtinut trei victorii consecutive.


Antrenorul Cornel Nica nu-i poate folosi astazi pe titularii Ionut Voicu si Florin Boiciuc, ambii suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU