16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul tristei amintiri

Meciul tristei amintiri

Gorjenii nu au uitat ca in tur (scor 2-2) au pierdut usor doua puncte de aur in fata galatenilor.


Pandurii Târgu Jiu incheie aventura in Divizia A la Galati, jocul neavând nici o miza pentru gazde, care si-au asigurat de mult locul in primul esalon si in editia viitoare. Nici pentru gorjeni disputa nu prezinta un interes deosebit, fiind greu de crezut ca elevii lui Nae Ungureanu (foto) vor dobori recordul de trei goluri stabilit etapa precedenta si nu vor incasa nici unul. „Rosu“ doreste totusi o victorie care ar da bine la CV-ul de antrenor in prima liga si in acelasi timp intentioneaza sa promoveze tinerii remarcati la juniori, Costescu, Gogelescu, Cazacu, precum si portarul Pândaru, singurul jucator din lot care nu a debutat in Divizia A. „Am convocat câtiva copii obligati si de indisponibilitatile din lot. Sunt copii care au demonstrat ca au valoare, sunt crescuti aici si merita o sansa. Este un moment care lor le poate prii, important e sa stie sa profite de el“, a declarat Motroc, cel care i-a tinut locul lui Ungureanu la ultimul antrenament pe „Municipal“.


„Pandurii“ merg la Galati sa joace deschis, sa faca spectacol si daca se poate sa scape nesifonati de fotbalistii lui Grigoras. „Mergem la Galati sa lasam o impresie frumoasa, sa facem un joc frumos, deschis, si sa si câstigam. Este un meci foarte greu, Galatiul vine dupa o serie de rezultate foarte bune, probabil ca va fi un spectacol, sa speram frumos pentru noi, sa nu venim sifonati“, a mai spus Florin Motroc.


In turul campionatului, Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate cu Otelul Galati, 2-2, dupa ce la pauza conducea cu 2-0. Cele doua puncte pierdute copilareste atunci ar fi garantat acum salvarea de la retrogradare.


„Panduri“ cu picioarele in ghips


Pandurii s-a confruntat in ultimele etape cu foarte multe accidentari, trei dintre jucatorii lui Ungureanu sfârsind sezonul cu piciorul in ghips: Stefan, Dragomir si Sava. In acelasi timp, alti jucatori incearca sa se recupereze de saptamâni bune: Cristea, Vancea si Balaet. Accidentarea lui „Savarina“ ramâne o enigma, neputând fi explicata nici de secundul Florin Motroc. „E foarte greu sa comentez faptul ca trei jucatori au piciorul in ghips. Oricum, e ciudata accidentarea lui Sava“, a comentat Motroc.


Sava s-a incalzit inaintea meciului cu Poli Timisoara, dupa care a comunicat antrenorilor ca nu poate evolua si a luat loc in tribune. Dupa doua zile libere acordate de antrenori, acesta a revenit cu piciorul in ghips. Motroc acuza indirect dezinteresul medicului Valerian Dârnu, care dupa plecarea lui Viorel Hizo a neglijat problemele medicale ale „pandurilor“. „E de discutat si programul de recuperare a jucatorilor accidentati. S-au cam neglijat anumite chestii in ultima perioada. Probabil, si situatia echipei fiind de asa natura, n-am mai prezentat nici un interes din partea numitor persoane si din cauza asta s-a ajuns si la aceste accidentari“, este de parere secundul Florin Motroc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS