15.6 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la matineu

Pandurii, la matineu

Otelul – Pandurii 1-1


• Stadion „Otelul“, spectatori: 4.000.


• Au marcat: Craciun ‘59 / Naicu ‘51


Otelul: Vâtca – Dobre, Baciu, Nogo, Craciun – Badescu, Paraschiv, S. Costin (‘80, Elek), Apostol (‘65, Marginean) – Gado (‘73, Apetrei), Tanase. Antrenor: P. Grigoras.


Pandurii: Pândaru – Naicu, Perisic, Scarlatache – Popete (‘70, Bogoi), Vranjkovic, A. Popescu, C. Popescu, Trofin – Vintilescu (‘79, Buta), Armel (‘75, Cazacu). Antrenor: N. Ungureanu.


• Au arbitrat: V. Sandu – I. Cojocaru, N. Meghesan.


Echipa pastorita de Marin Condescu si pregatita pe rând de Sandoi, Hizo si Ungureanu revine in esalonul secund dupa o aventura de un an in Liga lui Mitica. Remiza de la Galati, 1-1, a fost doar cântecul de lebada al oltenilor, prea mici si neputinciosi pentru o divizie asa mare. Nevoia de victorie i-a impins pe gorjeni spre careul advers, dar Vintilescu si Armel au ratat intâlnirea cu mingea. Apostol putea deschide scorul, insa balonul s-a oprit in stâlpul portii lui Pândaru, acelasi jucator trimitând un lob din careu, respins in extremis in bara transversala de portarul oltean.


Dupa sase minute de la reluare, „pandurii“ au deschis scorul, Naicu reluând cu capul din sase metri mingea centrata perfect de A. Popescu. Doar opt minute s-a pastrat avantajul oaspetilor, Craciun executându-l imparabil, la vinclu, din coltul careului mare, pe Pândaru. In ultima jumatate de ora doar doua ocazii au fost notabile, echipele parând multumite de rezultat. Sutul lui Craciun a fost retinut de Pândaru, pentru ca, in minutul 80, C. Popescu sa-l ia la tinta pe goal-keeper-ul gazdelor. Pandurii Târgu Jiu, alaturi de FCM Bacau, a fost cea mai slaba echipa din primul esalon si revine acolo unde valoarea o recomanda, in Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS