9.2 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata schimba garda

Armata schimba garda

In locul veteranilor au fost preferati juniorii, care vor avea prilejul sa demonstreze ca merita sa li se acorde incredere.


Dupa Chimia Craiova, care a sunat adunarea saptamâna trecuta, ieri a venit rândul altor divizionare C sa-si reia pregatirile. In Valea Fetii, antrenorii Marian Voicu si Gica Putinei au avut la dispozitie peste 40 de fotbalisti, printre acestia regasindu-se si jucatorii de la „satelitul“ AS Prometeu. De altfel, cele doua echipe se vor pregati in comun o perioada, incluzând aici acomodarea la efort si cantonamentul montan care va avea loc la Rânca, in perioada 10-17 iulie. Apoi, pe 19 iulie, craiovenii se vor deplasa cu cele doua echipe la Râmnicu Vâlcea, pentru a sustine o dubla amicala cu formatia locala CSM. Dupa aceasta data se preconizeaza alte meciuri de verificare cu FC Caracal.


Boroiban, la Poiana Câmpina


Fata de lotul care a terminat campionatul au intervenit anumite schimbari generate de plecarile a sase jucatori. Desi era dorit si de FC Caracal, atacantul Laurentiu Boroiban (foto) a semnat cu Poiana Câmpina, iar Chiliman, Mirea, Cheznoiu, Butoi si Enache asteapta sa afle viitoarea destinatie, fiind doriti de Chimia Craiova, Gaz Metan Podari, echipa nou-promovata in Divizia C, si CFR Petrolul Craiova. In locul acestora vor fi adusi la echipa 10-12 juniori de la grupele proprii si de la alte cluburi din Craiova, AS Armata intrând intr-un amplu proces de intinerire. In ceea ce priveste conducerea tehnica, n-ar fi exclus ca in scurt timp sa fie numit un nou antrenor la echipa de Divizia C, zilele trecute purtându-se negocieri cu Mihai Matei, ultima data secundul lui Fane Nanu la Poiana Câmpina.


„Gazarii“, la inceput de drum


Tot ieri, s-au reunit si jucatorii de la Gaz Metan Podari. Promovati in esalonul trei dupa barajul cu FC Bals, „gazarii“ au pornit la drum având ca obiectiv ocuparea unui loc in prima jumatate a clasamentului la finalul sezonului. Trupa lui Ionel Valentin si Jan Maican s-a adunat la ora 10.30 pe terenul de la Podari, acolo unde isi va continua pregatirile pâna in jurul datei de 15 iulie, când va urca la munte. Echipa din Podari va efectua un stagiu de pregatire de zece zile la Calimanesti. Deocamdata, ca noutati in lot sunt Adrian Epure, fost la Alprom Slatina, care, in aceasta vara, s-a aflat in probe la Universitatea Craiova, si Petrisor Sima, ultima data la Astra Ploiesti. Altfel, Dunarea Calafat isi va relua pregatirile pe 10 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS