13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo, aproape de grupe

Dinamo, aproape de grupe

Antrenorul Rednic şi omologul său Rossi au mari probleme de lot şi vor alcătui echipe improvizate în această seară.

Manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor se va desfăşura pe parcursul a două zile, astăzi fiind programate patru partide, în timp ce mâine se vor disputa celelalte 12 meciuri. În această fază a celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi va juca, astăzi, Dinamo Bucureşti, cealaltă reprezentată a României în Champions League, Steaua, urmând să evolueze mâine.
Dinamo va primi astăzi, de la ora 22.00, pe arena „Naţional – Lia Manoliu“, replica formaţiei italiene Lazio Roma. În tur, cele două formaţii au remizat pe „Olimpico“, scor 1-1 (Mutarelli ’53 / Dănciulescu ’22), meci în care de la gazde au fost eliminaţi Behrami şi Mutarelli, în timp ce de la oaspeţi a fost trimis mai devreme la cabine L. Goian. Cei trei jucători au fost suspendaţi şi nu vor putea evolua astăzi.
Duelul de pe „Lia Manoliu“ dintre Dinamo şi Lazio stă sub semnul indisponibilităţilor din ambele tabere. Fundaşul francez al echipei romane, Mobido Diakite, şi-a fracturat tibia dreaptă în partida de sâmbătă cu AC Torino, scor 2-2, iar fundaşul sârb Aleksandr Kolarov a suferit o întindere musculară la aductori. Tot un fundaş, Sebastiano Siviglia, nu a revenit la antrenamente după operaţia de menisc, iar Stefano Mauri este incert după accidentarea la genunchi.
Tehnicianul „câinilor“, Mircea Rednic, are mari probleme cu acoperirea unui post de fundaş central, după ce L. Goian a fost suspendat, iar Moţi şi Vali Năstase s-au accidentat. La ultimele antrenamente, Rednic l-a folosit pe postul de fundaş central pe mijlocaşul Adrian Ropotan. De asemenea, fundaşul lateral Cristian Pulhac şi atacantul Florin Bratu nu sunt refăcuţi complet după nişte accidentări mai vechi.

Rednic nu se aşteaptă la surprize

Mircea Rednic a spus duminică, la revenirea din Italia, unde a urmărit meciul pe care Lazio l-a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu AC Torino, că formaţia romană nu îi poate face mari surprize din punct de vedere tactic.
„Surprize din punct de vedere tactic ar putea apărea doar la mijlocul terenului, pentru că în rest nu este posibil. În apărare a încercat formula care probabil va fi folosită şi la Bucureşti: De Silvestri, Scaloni, Cribari şi Zauri. În atac, lucrurile sunt clare. Sunt de acord cu afirmaţia lui Delio Rossi, Lazio o să arate altfel la Bucureşti. E clar, vor veni să atace şi să înscrie cât mai mult“, a spus Rednic.

Liga Campionilor, turul 3 preliminar

În manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor se vor juca astăzi următoarele partide: Dinamo Bucureşti (România) – Lazio Roma (Italia) (în tur: 1-1), Liverpool (Anglia) – Toulouse (Franţa) (1-0), Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Glasgow Rangers (Scoţia) (în tur: 0-1), AEK Atena (Grecia) – FC Sevilla (Spania) (în tur: 0-2). 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU