10.6 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024

Stăm liniştiţi

Finanţatorul Universităţii Craiova îi asigură pe suporteri că echipa nu va fi depunctată pentru că acesta a mers la vestiare în pauza meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Gestul lui Adrian Mititelu de a merge la vestiare în pauza meciului Universitatea Craiova – Ceahlăul Piatra Neamţ (scor 3-2), din ultima etapă a campionatului recent încheiat, a făcut să prelungească suspansul acestui sezon. Observatorul şi arbitrul partidei au notat în rapoarte faptul că patronul Ştiinţei s-a aflat în zona interzisă, având în vedere că fusese suspendat cu o zi înainte pentru două luni, din cauza polemicilor cu finanţatorul lui Poli Timişoara, Marian Iancu.
Marţi, Comisia de Disciplină a judecat „cazul Mititelu“, dar a amânat decizia pentru astăzi, aşteptând probabil şi răspunsul la contestaţia pe care finanţatorul juveţilor a făcut-o imediat după ce a aflat că a fost suspendat şi amendat cu 12.000 de lei. În aceste zile s-a scris că Universitatea riscă, în cazul în care Mititelu va fi găsit vinovat, o depunctare între şase şi 15 puncte, ceea ce ar constitui un şoc pentru echipă şi suporteri.
Oficialii olteni prezenţi marţi la FRF speră însă să-i fi convins pe membrii Comisiei de Disciplină că echipa nu are nici o vină, chiar dacă Mititelu a fost în zona vestiarelor, iar schimbarea ierarhiilor din pix nu este fair-play. Ieri, patronul Ştiinţei i-a liniştit pe suporterii alb-albaştri, fiind convins că echipa nu va fi depunctată. „Nu sunt nici măcar unu la sută şanse să fim depunctaţi. Sunt doar pure scenarii. Nu există nici un risc. În cazul respectiv sunt judecat eu, nu clubul“, a spus, pentru site-ul craiovamaxima.ro, Adrian Mititelu.

Florin Costea, mai „aerodinamic”

Operat la nas într-o clinică din Torino, intervenţie chirurgicală intermediată de antrenorul Nicolo Napoli, Florin Costea a ajuns ieri după-amiază în Bănie, aterizând pe Aeroportul Internaţional Craiova. Secundul lui Napoli, Jerry Gane, care l-a însoţit pe jucător în Italia, a declarat că operaţia a decurs normal, iar atacantul oltean se va putea antrena în scurt timp. Golgheterul Ştiinţei poartă o mască de protecţie din plastic, pe care o va da jos abia peste zece zile.
La aterizare, Costea a declarat că i-a fost frică de operaţie, având dureri în primele zile, dar a precizat că în prezent se simte bine şi abia aşteaptă să-şi reia pregătirile. Atacantul Ştiinţei nu a vrut să fie filmat sau fotografiat cu masca pe faţă, însă fratele său, Mihai, care l-a aşteptat la aeroport, a glumit pe seama sa, spunând că este mai „aerodinamic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII