15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu nu-l uită şi nu-l iartă pe Magath

Sergiu Radu nu-l uită şi nu-l iartă pe Magath

În meciul pe care noua sa echipă, FC Köln, l-a pierdut contra lui VfL Wolfsburg, atacantul român a dorit să-i demonstreze fostului său antrenor că a renunţat prea uşor la serviciile sale.

Atacantul român Sergiu Radu a dezvăluit că în meciul pe care echipa sa, FC Köln, l-a pierdut contra lui VfL Wolfsburg, scor 1-2, a dorit să-i arate fostului său antrenor, Felix Magath, că merita să-şi păstreze locul în echipă.
„A fost un meci mult aşteptat de mine, pentru că voiam să demonstrez conducerii lui Wolfsburg că a renunţat prea uşor la serviciile mele“, a declarat „Schijă“ pentru agenţia NewsIn.
Atacantul român a mers în vestiarul celor de la Wolsfburg şi i-a felicitat pe fotbalişti după finalul meciului pierdut de FC Köln, scor 1-2, dar a recunoscut că nu-l leagă aceleaşi sentimente de prietenie şi faţă de conducerea fostei sale echipe.
Sergiu Radu a fost împrumutat pe o perioadă de un an de la VfL Wolfsburg la FC Köln, înainte de începerea actualului sezon al Bundesligii. Radu a mai jucat în Germania la Energie Cottbus, VfB Stuttgart şi Wolfsburg. În perioada în care a evoluat la Cottbus, „Schijă“ a avut cele mai bune performanţe în Bundesliga, reuşind să marcheze 14 goluri într-un singur sezon.

„Schijă“ se înţelege bine cu Daum

Sergiu Radu este încântat de faptul că antrenorul lui FC Köln, Christoph Daum, l-a pus să joace pe un post din care poate marca multe goluri.
„Cu Wolfsburg am jucat dispuşi în 4-4-2, eu fiind al doilea vârf, postură care îmi place foarte mult şi în care mă simt cel mai bine. Vreau să marchez cât mai multe goluri, să dau pase decisive şi să fiu cât mai util. Trebuie să punem cu toţii umărul pentru a strânge cât mai multe puncte, care să ne asigure rămânerea în Bundesliga şi sezonul viitor“, a spus „Schijă“.
Atacantul român a analizat evoluţia noii sale echipe din meciul pierdut contra lui VfL Wolfsburg.
„Prima repriză a fost foarte bună, am reuşit să şi marcăm, dar am primit un gol rapid în partea a doua, în minutul 47, iar echipa s-a demoralizat puţin. Pe final de meci a venit şi al doilea gol al lor, dar echitabil era un rezultat de egalitate“, a spus Sergiu Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS