29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova, a doua înfrângere în play-off

FC Craiova, a doua înfrângere în play-off

După insuccesul de runda trecută, de pe terenul vicecampioanei CIP Deva (scor 8-2), formaţia de futsal FC Craiova a suferit duminică seară, pe teren propriu, o nouă înfrângere. Echipa din Bănie a fost învinsă de Concordia Chiajna cu scorul de 4-3 (2-0). Partida din Sala Sporturilor a fost presărată cu durităţi. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, prin Ignat, apoi brazilianul Carlos Henrique a majorat diferenţa (‘17). Craiovenii au înscris primul gol în minutul 28 prin Chiliman, revenit la echipă, dar după numai câteva minute cei din Chiajna au reuşit două goluri, ducând scorul la 4-1.
Pe final de meci, craiovenii au mai marcat de două ori, prin Cocoşilă (‘38) şi Chiliman (‘39), stabilind scorul final: 4-3 pentru Chiajna. Pentru formaţia craioveană au evoluat: Rizan – Cocoşilă, Ad. Mihalache, Stanciu Florescu. Au mai jucat Chiliman, Telea, Bugălă, Stăncuţa, Relea şi Sandu.

Croitoru, nemulţumit

Finanţatorul celor de la FC Craiova, Sorin Croitoru, s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj a brigăzii formate din Daniel Badea (Bucureşti) şi Marius Avram (Timişoara): „Eram convins că vom avea un meci greu, cu o echipă cu mijloace tehnice limitate, care abuzează de simulări. Arbitrii au fost destul de blânzi şi au lăsat jocul să continue. Consider că este un rezultat nemeritat, având în vedere ceea ce s-a întâmplat pe teren“. Antrenorul echipei din Chiajna, Jean Cosac, a spus că pe final s-a temut că FC Craiova va egala: „Am avut emoţii pe final, când jucătorii mei au intrat în degringoladă şi au făcut jocul Craiovei, un joc fără cap şi era cât pe ce să fim egalaţi. Craiova este o echipă ambiţioasă, care întotdeauna a câştigat lupte, însă nu şi războiul“.
În urma înfrângerii în faţa echipei Concordia Chiajna, oltenii ocupă locul patru în clasament, cu şase puncte. Celelalte rezultate înregistrate în etapa a treia din play-off-ul Ligii I de futsal: United Galaţi – ACS Odorheiu Secuiesc 2-1 şi CIP Deva – Clujana Cluj-Napoca 7-4. Partida City’us Târgu Mureş – Olimpic 2003 Simeria se va disputa pe 20 februarie. În clasament conduce CIP Deva (13 puncte), urmată de Concordia Chiajna, cu acelaşi număr de puncte, iar locul trei este ocupat de campioana ACS Odorheiu Secuiesc (8 puncte).

Ignat merge mai
departe în Cupă

Tot duminică, în Sala Sporturilor din Craiova, s-a mai desfăşurat un meci de futsal, contând pentru Cupa României, ediţia 2008-2009, între două echipe craiovene, Gecorom (Liga a II-a) şi Şcoala Ignat (Liga I Judeţeană). Echipa care s-a calificat mai departe este Şcoala Ignat, care s-a impus cu scorul de
10-8, după disputarea a două reprize de prelungiri, deoarece în timpul regulamentar scorul a fost egal, 7-7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS