1.6 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportPrezentare cu Internaţional

Prezentare cu Internaţional

Ultimul meci de verificare al Ştiinţei înaintea începerii campionatului va fi în compania echipei nou-promovate în Liga I Internaţional Curtea de Argeş, o minienclavă oltenească.

Alb-albaştrii dispută ultimul amical al verii sâmbătă, începând cu ora 21.30, la aceeaşi oră la care este programat peste o săptămână (pe 1 august) derbiul Universitatea – Dinamo, adversar fiind o echipă nou-promovată, Internaţional Curtea de Argeş, grupare la care activează câţiva foşti antrenori şi jucători ai Ştiinţei: Fane Stoica (principal), Vasile Mănăilă (secund), Valentin David (antrenor cu portarii), Frăsineanu şi Stoianof, jucători. Acest meci este, de fapt, prezentarea lotului pentru noul sezon fotbalistic care debutează în weekendul următor. Intrarea este liberă.
Suporterii vor avea prilejul să urmărească noua achiziţie din această vară, Valentin Badea, şi să-şi facă o părere despre croatul Josip Misic. Duminică, oltenii vor avea zi liberă, ei continuându-şi pregătirile de luni.
Fostul mare atacant al Ştiinţei, Gică Craioveanu, a studiat deja potenţialul echipelor din prima ligă românească şi a afirmat că gruparea din Bănie poate produce surpriza în acest sezon competiţional. „Timişoara şi CFR Cluj sunt favorite în mod cert, dar şi Universitatea, echipa mea de suflet, cred că poate produce surpriza. Are un lot valoros, acelaşi de trei ani, şi cred că se poate bate de la egal la egal pentru trofeu“, a afirmat Gică Craioveanu.

Bornescu: M-am simţit bine la Craiova, le mulţumesc suporterilor

Cazul Bornescu vs. Universitatea s-a amânat de două ori până acum, iar prima înfăţişare a Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF a programat acest dosar pentru 4 august, adică după prima etapă a noului campionat. Mircea Bornescu se antrenează singur în Bucureşti, dar refuză să acorde interviuri. „Jose“ a explicat motivele: „Înţeleg că sunt subiect de presă, dar nu vreau să fac nici o declaraţie… Niciodată n-am vorbit urât despre Universitatea Craiova. Niciodată! Şi, o spun cu toată sinceritatea, m-am simţit foarte bine la Craiova! Suporterii, care au demonstrat că sunt alături de club, m-au apreciat şi pe mine, iar eu le mulţumesc. Şi eu mi-am făcut datoria faţă de Ştiinţa… Nu am acordat nici un interviu calomnios, nu am motive să denigrez acest club. Mi-am cerut doar drepturile, nimic altceva. Clubul are un alt punct de vedere faţă de situaţia mea, inclusiv financiară… E problema clubului… Rămâne ca acest caz să se clarifice la forurile competente, iar săptămâna viitoare, pe 4 august, va fi iarăşi şedinţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII