16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSport„Noi suntem favoriţi!“

„Noi suntem favoriţi!“

Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ consideră că Pandurii are prima şansă în faţa Stelei, datorită avantajului terenului propriu şi a perioadei mai slabe pe care o traversează steliştii

Pandurii e tare în propriul fief. Într-un clasament al meciurilor jucate acasă în acest sezon se află pe locul patru în Liga 1, cu 24 de puncte câştigate din totalul de 35. Nici Steaua nu va avea viaţă uşoară, sâmbătă, la Târgu Jiu. Asta o garantează Claudiu Voiculeţ.
„Va fi un meci spectaculos. Steaua vine să atace, noi o să atacăm. Normal că-i putem bate. Am câştigat şi în tur, la Ploieşti. Am prins atunci şi un teren mai prost şi nu am putut să pasăm mai bine, dar acasă suntem şi mai buni. Noi suntem favoriţi, jucăm acasă. La Târgu Jiu nu pierdem, Steaua nu vine după o perioadă prea bună“, a declarat Voiculeţ.
Şi preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu, mizează pe victoria echipei sale. „Nu contează forma de moment a Stelei. Suntem decişi să învingem. Noi am avut mai degrabă probleme cu echipele din zona noastră, cu Voinţa Sibiu şi altele. Mi-ar fi plăcut ca Steaua să fie în formă maximă şi să piardă la Târgu Jiu. Îmi păstrez însă realismul şi spun că nici un egal nu ar fi rău în situaţia dată“, a spus Condescu la DolceSport.

Probleme pe stânga

Alexandre Cardoso, exclus din lot de Petre Grigoraş deoarece a refuzat statutul de rezervă la Mioveni, s-a antrenat ieri cu Pandurii II. Brazilianul nu are însă drept de joc în Liga a III-a, nefiind pe lista comună de jucători. Fără rebelul Cardoso şi cu Vlad incert, Grigoraş ar putea fi nevoit să-l folosească din nou pe Cristea, o improvizaţie, pe postul de fundaş stânga cu Steaua. Totuşi, sunt semne că Vlad îşi va reveni până sâmbătă. „Doctorul mi-a recomandat o săptămână de repaus. Nu mai am dureri, iar de mâine (miercuri –  n.r.) încerc să reintru şi, dacă mă simt bine, voi reveni cu Steaua“, a spus Alexandru Vlad. Ciprian Brata şi Roberto Dumitru au revenit după accidentări şi au reintrat în programul de pregătire al echipei.

Rada şi-a câştigat locul de titular

Revenit în primul „unsprezece“ al pandurilor după o perioadă îndelungată, Ionuţ Rada se declară mulţumit de evoluţiile sale cu Sibiu şi Mioveni. „Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul. În astea două meciuri cred că am avut o prestaţie bună. Important e că am câştigat acest ultim meci. Suntem mult mai încrezători înaintea meciului cu Steaua. Încerc să-mi fac treaba când domnul profesor îmi dă şanse şi rămâne la aprecierea dânsului cum m-am descurcat. Trebuie să ne pregătim şi cine e mai bine pregătit o să intre în teren şi o să joace. Mă înţeleg bine cu Viera, am jucat şi anul trecut cu el, mă încurajează. Am trecut peste acel trac şi e din ce în ce mai bine“, a spus Rada. Tânărul fundaş nu se teme de întâlnirea cu vedetele de la Steaua. „Steaua are nişte jucători de clasă, în schimb au şi ei tot două picioare. Vedem după meci cine va avea câştig de cauză. Nu am nici o teamă. Steaua e favorită, dar noi, prin determinare, putem să le anulăm acest avantaj teoretic“, a afirmat Rada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS