18.1 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău şi Lindstedt s-au calificat la Turneul Campionilor

Tecău şi Lindstedt s-au calificat la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), care a câştigat, duminică, finala de dublu a turneului Masters 1.000 de la Cincinnati, şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campionilor de la Londra, informează Mediafax.
Lindstedt şi Tecău sunt a treia pereche care se califică la Londra (turneul are loc în perioada 5-12 noiembrie), după americanii Bob Bryan/Mike Bryan şi Max Mirnii/Daniel Nestor (Belarus/Canada).
Conform atptour.com, de când evoluează împreună la dublu, Lindstedt şi Tecău au câştigat zece turnee. Perechea româno-suedeză, cap de serie numărul 4, a câştigat duminică primul ei Masters, la Cincinnati, dotat cu premii în valoare totală de 2,825 milioane de dolari. Tecău şi Lindstedt au învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, perechea indiană formată din Mahesh Bhupathi şi Rohan Bopanna, cap de serie numărul 6. Românul şi suedezul şi-au asigurat un premiu de 165.860 de euro şi 1.000 de puncte ATP.
În turneul de simplu de la Cincinnati s-a impus elveţianul Roger Federer, pentru a cincea oară, ceea ce constituie un record. Liderul clasamentului mondial l-a învins în finală pe sârbul Novak Djokovici, scor 6-0, 7-6. La feminin, trofeul a fost adjudecat de chinezoaica Na Li, care a dispus în finală de nemţoaica Angelique Kreber, scor 1-6, 6-3, 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS